Гдје је и шта ради дјевојчица из филма Дара из Јасеновца?

Биљана Чекић, млада глумица која је освојила Србију улогом у филму "Дара из Јасеновца" завршила је основну школу и испунила највећу жељу.

Забава 04.08.2022 | 17:25
Гдје је и шта ради дјевојчица из филма Дара из Јасеновца?

Ретко ко је остао имун на потресни филм "Дара из Јасеновца". Лик девојчице коју је тумачила Биљана Чекић освојио је и најтврђа срца, због чега је "преко ноћи" стекла вртоглаву славу.

Добила је огромну подршку од старијих колега, искусних глумаца, а многи кажу да је Дара упркос популарности остала скромна девојка. Рођена је 2007. године, живи код Козарске Дубице, а оно што је занимљиво, то је да се Дара пред камерама нашла сасвим случајно.

На кастинг који су продуценти организовали у њеној школи, пријавиле су се бројне девојчице, а она је изабрана за главну улогу. Након премијере, Биљана је добила безброј похвала и позитивних коментара, а манастир Хиландар наменио јој је стипендију за даље школовање.

После премијере филма, Биљана је испунила своју велику жељу! Први пут је била на летовању на мору, тачније у Будви.

Осим тога, Дара је у међувремену завршила и основну школу. Највећа жеља јој је, не крије, да постане глумица, а велику подршку пружио јој је и Милош Биковић. Он јој се једном приликом обратио снимком у ком је поручио да је сигуран да ће се једном срести у кадру, јер је пред њом успешна глумачка каријера.

Иначе филм "Дара из Јасеновца" можете гледати вечерас  у 21:30х на програму БН телевизије.

(Мондо.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

04.08.2022 18:29

Са срецом "Даро"! Једнога дана,велика цеш глумица постати.

ОДГОВОРИТЕ