Čitluk: Stablo se srušilo i usmrtilo djevojčicu (10)

Desetogodišnja djevojčica smrtno je stradala u Tepčića Polju kod Čitluka kada je na nju palo stablo, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 08.08.2022 | 10:20
Čitluk: Stablo se srušilo i usmrtilo djevojčicu (10)

Iz MUP-a su naveli da je policiji u Čitluku juče u 18.25 časova žena čiji su inicijali M.I. /40/ prijavila je da je suvo stablo vrbe palo na maloljetnu djevojčicu.

Djevojčica je prevezena u Centar urgentne medicine Univerzitetske kliničke bolnice Mostar gdje je preminula usljed povreda.

(Srna/ foto: SKB Mostar)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Snjezana

08.08.2022 08:41

Da je bio ko NORMALAN , pa uklonio tu SUHU vrbu, to drago malo stvorenje bi se jutros igralo i veselilo! Ovako dokaz da smo u vecini NE NORMALNI I NE ODGOVORNI ,i eto,na OGROMNU stetu jos jedan djeciji zivot ugasen! ?ANDJELCICU mali,?neka te Andjeli cuvaju?, gore negdje....,kad te ovdje ne sacuva glupi ljudski um! Laka ti zemlja, prosta ti tvoja dusa nevina! ??? Porodici iskreno saucesce!

ODGOVORITE
Name

Tatar

08.08.2022 09:39

Sine neka ti veliki Bog oprosti tvoje grehe ako si ih imala i neka žestoko kazni one koji su zbog svoga nemara i aljkavosti krivi za tvoju preranu smrt

Name

Naravno

08.08.2022 09:05

Kad niko ne vodi brigu,ni o čemu!Zar su svi slijepi u ovoj prćiji,da ne vide da je drveće suvo,i da ga treba ukloniti?!Ko za to treba odgovarati???Jedan mlad život je ugašen zbog NEBRIGE,I BAHATOSTI!Eeeeeejjjj,ima li neko mozga,da to shvati?!!!

ODGOVORITE
Name

Vox Populli

08.08.2022 09:41

Koga briga za suva stabla i sve ostalo sto ugrozava ljudske zivote! Bitno je da se nasi vlastodržci "prebrojavaju" i "odcjepljuju", da traže vitalne interese. Pa zar nisu vitalni interesi jednog naroda mladost i zivot? Zar je bitnija "fotelja" od mladih života? U ovoj državi jeste, na veliku žalost. Iskreno saučešće porodici a ovima na vlasti,...iskreno se nadam da će vas stići kazna a da ćete nekom odgovarati za svaki život koji je ugašen zbog vaše nebrige, bahatosti i pohlepe.

ODGOVORITE
Name

Boze

08.08.2022 09:55

Grize li koga sad savjest zbog te suhe vrbe??? Koliko je ociju vidjelo da je suha i da ju treba ukloniti ??? Zar je trebalo da strada dijete ,pa da ju sad maknu sa tog mjeste!? E moj narode do cega smo dosli i do cega cemo jos doci samo zbog ljenosti,nemara,gluposti i zaludjenosti! Tuzno je da se na takav nacin ugasio jos jedan djeciji zivot! Saucesce porodici a djevojcici pokoj dusi!

ODGOVORITE
Name

+

08.08.2022 11:26

Tuga velika. Nedužno dijete, a stariji neodgovorni. Srce malo. Neka je anđeli gore čuvaju. Saučešće Porodici.

ODGOVORITE