Читлук: Стабло се срушило и усмртило дјевојчицу (10)

Десетогодишња дјевојчица смртно је страдала у Тепчића Пољу код Читлука када је на њу пало стабло, саопштено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Босна и Херцеговина 08.08.2022 | 10:20
Читлук: Стабло се срушило и усмртило дјевојчицу (10)

Из МУП-а су навели да је полицији у Читлуку јуче у 18.25 часова жена чији су иницијали М.И. /40/ пријавила је да је суво стабло врбе пало на малољетну дјевојчицу.

Дјевојчица је превезена у Центар ургентне медицине Универзитетске клиничке болнице Мостар гдје је преминула усљед повреда.

(Срна/ фото: СКБ Мостар)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сњезана

08.08.2022 08:41

Да је био ко НОРМАЛАН , па уклонио ту СУХУ врбу, то драго мало створење би се јутрос играло и веселило! Овако доказ да смо у вецини НЕ НОРМАЛНИ И НЕ ОДГОВОРНИ ,и ето,на ОГРОМНУ стету јос један дјецији зивот угасен! ?АНДЈЕЛЦИЦУ мали,?нека те Андјели цувају?, горе негдје....,кад те овдје не сацува глупи људски ум! Лака ти земља, проста ти твоја дуса невина! ??? Породици искрено сауцесце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

08.08.2022 09:39

Сине нека ти велики Бог опрости твоје грехе ако си их имала и нека жестоко казни оне који су због свога немара и аљкавости криви за твоју прерану смрт

Name

Наравно

08.08.2022 09:05

Кад нико не води бригу,ни о чему!Зар су сви слијепи у овој прћији,да не виде да је дрвеће суво,и да га треба уклонити?!Ко за то треба одговарати???Један млад живот је угашен због НЕБРИГЕ,И БАХАТОСТИ!Еееееејјјј,има ли неко мозга,да то схвати?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воx Популли

08.08.2022 09:41

Кога брига за сува стабла и све остало сто угрозава људске зивоте! Битно је да се наси властодржци "пребројавају" и "одцјепљују", да траже виталне интересе. Па зар нису витални интереси једног народа младост и зивот? Зар је битнија "фотеља" од младих живота? У овој држави јесте, на велику жалост. Искрено саучешће породици а овима на власти,...искрено се надам да ће вас стићи казна а да ћете неком одговарати за сваки живот који је угашен због ваше небриге, бахатости и похлепе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

08.08.2022 09:55

Гризе ли кога сад савјест због те сухе врбе??? Колико је оцију видјело да је суха и да ју треба уклонити ??? Зар је требало да страда дијете ,па да ју сад макну са тог мјесте!? Е мој народе до цега смо досли и до цега цемо јос доци само због љености,немара,глупости и залудјености! Тузно је да се на такав нацин угасио јос један дјецији зивот! Сауцесце породици а дјевојцици покој дуси!

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

08.08.2022 11:26

Туга велика. Недужно дијете, а старији неодговорни. Срце мало. Нека је анђели горе чувају. Саучешће Породици.

ОДГОВОРИТЕ