Pozvali je da zameni pevačicu na svadbi bivšeg a on to nije znao?! (VIDEO)

Deluje da je čitav događaj izrežiran kako bi se privukli pratioci na društvenim mrežama

Zanimljivosti 25.09.2022 | 15:36
Pozvali je da zameni pevačicu na svadbi bivšeg a on to nije znao?! (VIDEO)

Odmah ćemo se ograditi i izraziti iskrene sumnje u autentičnost čitavog događaja i da nam deluje da je reč o izrežiranoj situaciji kako bi se privukla pažnja i pratioci na društvenim mrežama.

 
Naime, jedna devojka koja se bavi pevanjem, bila je pozvana kao zamena za pevačicu u bendu koji je angažovan na svadbi za koju se ispostavilo da je svadba njenog bivšeg dečka sa devojkom s kojom ju je prevario.

Naravno, kao što se i očekuje od bivše devojke, koja je uz to i prevarena, ona je spremila svoju malu osvetu.

Kada je bend započeo pesmu za prvi ples pevačica je bila okrenuta leđima mladencima i počela da peva prve stihove pesme koju su mlada i mladoženja odabrali za njihov prvi ples. Međutim, ubrzo je promenila stihove i počela da peva pesmu od Keri Andervud "Before he cheats" (Pre nego što prevari) i potom se okrenula kako bi njih dvoje videli njeno lice.

Mlada i mladoženja su bili zbunjeni, prestali su da plešu, gledali su se međusobno, a potom u nju i usledilo je komešanje i među zvanicama. U jednom trenutku kum je prišao pevačici koja je i dalje pevala, kako bi prekinula i kako bi se rešila neprijatna situacija, ali umesto toga ona mu je otela čašu vode. I onda kad je prišao i mladoženja prosula mu je vodu u lice.

Sve to je uredno objavila i na svom Tiktoku, kao što je i ranije postavljala klipove u kojima je najavljivala da će pevati na svadbi svog bivšeg i da on to ne zna.

Kasnije je objasnila da ona radi kao "radna pevačica" u bendovima i da između ostalog uskače kao zamena za pevačice kada je angažovani bend pozove, te da njen bivši kada je zvao taj bend nije očekivao da će se glavna pevačica razboleti i da će nju pozvati kao zamenu, te da je tako uspela da iznenadi mladence.

E sad, na osnovu snimka cele situacije, nama nekako deluje da je celokupna scena odglumljena i to ne baš dobro i da zato sumnjamo da je samo reč o "nameštaljci" zbog, kao što rekosmo, sakupljanja pratilaca.

Uostalom vi pogledajte snimak, pa procenite sami da li vam ovo deluje izrežirano i odglumljeno.

 

@theredeyeshow What would you do if you sang at your cheating exes wedding? #kauai #hawaii #hawaiian #nuc #newyork #alexandrastarr #wedding #weddingsong #firstdance #weddingtiktok #cheater #beforehecheats #carrieunderwood #cheating #cheatday ♬ original sound - Red Eye

(telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar