Позвали је да замени певачицу на свадби бившег а он то није знао?! (ВИДЕО)

Делује да је читав догађај изрежиран како би се привукли пратиоци на друштвеним мрежама

Занимљивости 25.09.2022 | 15:36
Позвали је да замени певачицу на свадби бившег а он то није знао?! (ВИДЕО)

Одмах ћемо се оградити и изразити искрене сумње у аутентичност читавог догађаја и да нам делује да је реч о изрежираној ситуацији како би се привукла пажња и пратиоци на друштвеним мрежама.

 
Наиме, једна девојка која се бави певањем, била је позвана као замена за певачицу у бенду који је ангажован на свадби за коју се испоставило да је свадба њеног бившег дечка са девојком с којом ју је преварио.

Наравно, као што се и очекује од бивше девојке, која је уз то и преварена, она је спремила своју малу освету.

Када је бенд започео песму за први плес певачица је била окренута леђима младенцима и почела да пева прве стихове песме коју су млада и младожења одабрали за њихов први плес. Међутим, убрзо је променила стихове и почела да пева песму од Кери Андервуд "Бефоре хе цхеатс" (Пре него што превари) и потом се окренула како би њих двоје видели њено лице.

Млада и младожења су били збуњени, престали су да плешу, гледали су се међусобно, а потом у њу и уследило је комешање и међу званицама. У једном тренутку кум је пришао певачици која је и даље певала, како би прекинула и како би се решила непријатна ситуација, али уместо тога она му је отела чашу воде. И онда кад је пришао и младожења просула му је воду у лице.

Све то је уредно објавила и на свом Тиктоку, као што је и раније постављала клипове у којима је најављивала да ће певати на свадби свог бившег и да он то не зна.

Касније је објаснила да она ради као "радна певачица" у бендовима и да између осталог ускаче као замена за певачице када је ангажовани бенд позове, те да њен бивши када је звао тај бенд није очекивао да ће се главна певачица разболети и да ће њу позвати као замену, те да је тако успела да изненади младенце.

Е сад, на основу снимка целе ситуације, нама некако делује да је целокупна сцена одглумљена и то не баш добро и да зато сумњамо да је само реч о "намештаљци" због, као што рекосмо, сакупљања пратилаца.

Уосталом ви погледајте снимак, па процените сами да ли вам ово делује изрежирано и одглумљено.

 

@тхередеyесхоw Wхат wоулд yоу до иф yоу санг ат yоур цхеатинг еxес wеддинг? #кауаи #хаwаии #хаwаииан #нуц #неwyорк #алеxандрастарр #wеддинг #wеддингсонг #фирстданце #wеддингтикток #цхеатер #бефорехецхеатс #царриеундерwоод #цхеатинг #цхеатдаy ♬ оригинал соунд - Ред Еyе

(телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар