Dobio na lutriji i sada je bogatiji od Adel

Vlasnik loza koji mu je obezbedio džekpot od 171 miliona funti sa izvlačenja lutrije „Juromilions“ u Britaniji, javio se da preuzme nagradu.

Zanimljivosti 26.09.2022 | 13:21
Dobio na lutriji i sada je bogatiji od Adel

Iznos osvojen na lutriji veći od 170 miliona funti čini srećnog dobitnika trećim najvećim dobitnikom Nacionalne lutrije svih vremena i trenutno bogatijim od pevača Harija Stajlsa, koji vredi oko 100 miliona funti, ili na primer Adel, čija je vrednost procenjena na 150 miliona funti, prenosi Gardijan.

Endi Karter iz Kamelota, viši savetnik pobednika u Nacionalnoj lutriji, rekao je: „Oduševljeni smo što smo dobili zahtev za treću najveću pobedu u istoriji i radujemo se što ćemo podržati vlasnika tiketa i pomoći im da počnu da uživa u svojoj nagradi koja zaista menja život".

Nakon što se loz potvrdi i iznos novca isplati, dobitnik će odlučiti da li će izaći u javnost ili ne.

Ovo je šesti „Juromilions" džekpot osvojen u Velikoj Britaniji ove godine. Najveći dobitak iznosio je 195 miliona funti 19. jula, a suma je zatražena već dan posle izvlačenja. Pobednik je odlučio da ostane anoniman.

Dana 10. maja, par iz Glosteršira Džo i Džes Tvejt osvojili su 184 miliona funti.

Ostale pobede uključuju 110 miliona funti 2. septembra; džekpot od 109 miliona funti 4. februara i 54 miliona funti 10. juna. Svi ovi vlasnici lozova su odlučili da ostanu anonimni.

Izvlačenje „Juromilionsa" održava se dva puta nedeljno, utorkom i petkom, i igra se u devet evropskih zemalja. Do sada je 15 britanskih igrača osvojilo džekpot veći od 100 miliona funti.

(RTS)

Komentari / 0

Ostavite komentar