Pirsing iz nosa mu završio u plućima!?

Jedan 35-godišnji muškarac ostao je nedavno šokiran kada je saznao da mu je pirsing za nos koji je izgubio jedne noći pre pet godina završio u plućima odnosno zapao u jedno od njegovih plućnih krila!

Zanimljivosti 27.09.2022 | 17:38
Pirsing iz nosa mu završio u plućima!?

Pre nekoliko nedelja, Džoi Likins, entuzijasta pirsinga iz Sinsinatija, probudio se usred noći sa strašnim kašljem. Osećao se kao da mu nešto blokira disajne puteve i kašljao je sve dok leđa nisu počela da bole. Osećao se kao da ne može da diše i počeo je da sumnja da ima upalu pluća ili neko drugo ozbiljno respiratorno stanje.

Joey Lykins je sutradan otišao u bolnicu na pregled, a rendgenski snimak je otkrio nešto neobično u gornjem režnju levog pluća. Doktor mu je pokazao snimak i mali, uvrnuti predmet ga je zaprepastio. Bilo je to nešto što je izgubio godinama ranije i što nikada nije očekivao da će naći u svojim plućima…

“Doktor je ušao i pokazao mi rendgenski snimak i rekao: ’Da li ovo izgleda poznato?’“, priseća se Džoi Likins. “Bio sam šokiran: “Mora da se šalite! Tražio sam to.’ Nisam znao šta se dešava, ali nikada ne bih pomislio da je to bilo u plućima”

pirising nos pluća snimak
pirising nos pluća snimak

Jednog jutra, pre oko pet godina, Džoi se probudio i primetio da više nema svoj septum prsten. U tom trenutku je imao pirsing oko četiri godine, ali ga nikada nije izgubio. Ovog puta, kao da je upravo nestao. Svuda je to tražio, ali je na kraju samo odustao i dobio još jedan prsten na nosu

U jednom trenutku, Likins je pomislio da je možda slučajno progutao prsten, ali nije ni pomislio da je mogao da ga udahne. Ali ispostavilo se da jeste. 35-godišnjaci kojima je pirsing nosa otpao dok je spavao, putovali su mu niz dušnik i zaglavio se u levom plućnom krilu.

“Ne znam da li je moglo da izazove štetu, ali bilo je umotano u ožiljno tkivo, tako da nije izgledalo kao da nikuda ide“, rekao je Likins, koji ima 12 drugih pirsinga.

Nakon što su identifikovali strani predmet, doktori su zakazali Džoija za hitnu operaciju i oni su uradili bronhoskopiju da bi izvukli pirsing.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar