Advokat demantuje da je ubijen Zvicer, vođa kavačkog klana

Poslije nezvaničnih saznanja da je sinoć nešto poslije 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer.

Region 01.10.2022 | 08:38
Advokat demantuje da je ubijen Zvicer, vođa kavačkog klana

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ", rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Podsjetimo, u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije, prenose Novosti.

U upravi policije Crne Gore je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najvjerovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

Crnogorski organi bezbjednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbjednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provjere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom "Jai". Nije jasno da li su slučajevi povezani. Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

El-Capo

01.10.2022 08:57

Uplasi se i advpkat jer je on od svetca droge i drugi narkotika usiamo dosta love,,ja idiota..i srpska posla..

ODGOVORITE
Name

Lija

01.10.2022 09:04

Možda istinu znaju paljanski "investitori" koji ga goste na Jahorini.

ODGOVORITE
Name

Boze

01.10.2022 09:14

Najprije se skoci,a zatim kaze hop!

ODGOVORITE
Name

Joja

01.10.2022 09:25

Zamisli Interpol nezna gdje se skriva ovaj a advokat zna,i advokati zavrsili skolu za mafijase

ODGOVORITE
Name

Logika

01.10.2022 09:30

Advokat zna da je njegov klijent živ i zna gde je a klijent na međunarodnoj cevenoj piternici. Jel z ovom slučaju advokat saučesnik?

ODGOVORITE
Name

Niko

01.10.2022 12:06

Advokat zna da je ziv ali ne i gdje se nalazi, sta mislis da ce on reci advokatu gdje se nalazi hahaha