Veselo za doček 2023. u gradovima BiH i regiona!

Brojni gradovi u našoj zemlji i regionu pripremaju spektakularne javne dočeke Nove godine, na kojima će nastupiti popularni pjevači iz cijele regije.

Zabava 26.11.2022 | 14:41
Veselo za doček 2023. u gradovima BiH i regiona!

Ako još uvijek niste odlučili gdje i kako provesti najluđu noć u godini, možda će vam javni dočeci u zemlji i regionu biti zanimljivi i privlačni.

U Sarajevu Dubioza kolektiv, u Mostaru Željko Bebek

Građane glavnog grada BiH u 2023. godinu uvešće popularna Dubioza kolektiv. Lokacija na kojoj će biti organizovan javni doček Nove godine u Sarajevu još nije potvrđena, ali prema saznanjima moguće je da to bude prostor Kampusa u Sarajevu, a ne neki od gradskih trgova kako je bilo prije nekoliko godina. Konačna potvrda lokacije očekuje se naknadno.

Bogat decembarski program za sve generacije organizovan je u Mostaru, a u novu 2023. godinu građane i posjetioce ovog grada uvešće legenda muzičke scene Željko Bebek. Doček Nove godine u najvećem hercegovačkom gradu biće organizovan u sklopu tradicionalne manifestacije Advent u Mostaru, uz bogat program za sve posjetioce.

Zabranjeno pušenje nastupaće u Tuzli, Goca Tržan, Galija i Legende u Banjaluci

Bogat zabavni program očekuje one koji novogodišnje dane odluče provesti u Tuzli, a centralni doček 2023. će biti upriličen na Trgu slobode. Tuzlake će u novu 2023. godinu uvesti Zabranjeno pušenje.

U okviru bogatog noćnog programa, okupljene će prvenstveno zabavljati članovi benda Big Brothers, zatim Adi Šoše sa bendom Amila Loje, a nakon njih na binu će izaći Zabranjeno pušenje.

Grad Banjaluka izdvojiće više od 100.000 KM za organizaciju koncerata za doček Nove 2023. godine na otvorenom. A organizatori su predložili da za najluđu noć u godini nastupe Legende i Galija te Goca Tržan.

Bogat novogodišnji program u Budvi

Ove godine, očekivanja publike će u Budvi će još jednom biti ispunjena. Turistička organizacija opštine Budva pripremila je vrhunski program koji će trajati tri dana i tri noći i objediniće koncerte i nastupe regionalnih muzičkih zvijezda. Mnoge regionalne zvijezde nastupiće na glavnom budvanskom trgu tokom novogodišnjeg programa.

Konstrakta i Džiboni nastupaće za najluđu noć u Budvi, a spektakl se nastavlja sutradan kada će nastupati Dino Merlin, Sara Jo i Senidah.

U Kotoru će pjevati Zdravko Čolić

Još jedna regionalna zvijezda za Novu godinu će nastupati u Crnoj Gori. Građane i posjetioce Kotora u 2023. godinu uvešće Zdravko Čolić.

Novogodišnji koncert je u Kotoru potvrdio i sam Čolić na svojoj Fejsbuk stranici i Instagram profilu.

– Doček Nove godine na glavnom gradskom trgu u Kotoru – naveo je.

Organizator dočeka Nove godine u Kotoru na kojem će nastupiti Zdravko Čolić je Turistička organizacija opštine Kotor.

Inače, Čolić je trebao nastupati za doček 2022. godine, ali zbog tadašnje epidemiološke situacije u Crnoj Gori otkazani su javni dočeci širom zemlje pa i doček u Kotoru.

Tradicionalno Beograd ima najbogatiji novogodišnji program u regionu sa javnim dočecima na više lokacija i uz nastupe velikih regionalnih imena u zatvorenim privatnim objektima. Međutim, još uvijek nije objavljeno ko će to Beograđane uvesti u 2023. godinu na javnom dočeku.

Nije poznato ni ko će nastupati na javnom dočeku Nove godine u glavnom gradu Hrvatske, ali nekoliko drugih hrvatskih gradova već je objavilo koje zvijezde će uvesti njihove građane i posjetioce u 2023. godinu.

U Splitu Severina, u Dubrovniku Grašo

Ove će godine Severina počastiti građane rodnog Splita posebnim ulaskom u Novu godinu. Nakon što je prethodne godine za doček nastupala u Crnoj Gori, a prije toga u Poreču, ove godine održaće veliki koncert na splitskoj rivi. Službeno je potvrđeno da će uz Severinu nastupiti i hip hop dijete Splita, Vojko V.

Nakon dvije pandemijske godine, deveti Dubrovački zimski festival vraća se u punom sjaju s bogatim muzičkim, zabavnim, gastronomskim i dječjim sadržajima. Vrhunac festivala biće doček Nove godine na otvorenoj pozornici, zadužen za to je Ante Gelo i njegov bend. U Dubrovnik u lokalce i posjetioce u 2023. godinu uvešće Petar Grašo.

Crvena jabuka nastupaće u Osijeku, Nina u Puli

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić potvrdio je kako će Osječane i njihove goste za Novu godinu zabavljati legendarna Crvena jabuka i to na centralnom trgu Ante Starčevića.

Dok će još jedan primorski grad priprema zanimljiv novogodišnji program. U Puli će za doček Novu godine pjevati poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić. Puljani će 31. decembra uživati uz nastup Nine i njene hitove “Takvi kao ti”, “Baš ti lijepo stoje suze”, “Dani i godine” i “Rekao si”, piše Klix.

Toni Cetinski najavio je veliki koncert u Rovinju za doček, a uz njega će na binu izaći i hard rok sastav iz Pule – Atomsko Sklonište.

(Srpskainfo.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar