Весело за дочек 2023. у градовима БиХ и региона!

Бројни градови у нашој земљи и региону припремају спектакуларне јавне дочеке Нове године, на којима ће наступити популарни пјевачи из цијеле регије.

Забава 26.11.2022 | 14:41
Весело за дочек 2023. у градовима БиХ и региона!

Ако још увијек нисте одлучили гдје и како провести најлуђу ноћ у години, можда ће вам јавни дочеци у земљи и региону бити занимљиви и привлачни.

У Сарајеву Дубиоза колектив, у Мостару Жељко Бебек

Грађане главног града БиХ у 2023. годину увешће популарна Дубиоза колектив. Локација на којој ће бити организован јавни дочек Нове године у Сарајеву још није потврђена, али према сазнањима могуће је да то буде простор Кампуса у Сарајеву, а не неки од градских тргова како је било прије неколико година. Коначна потврда локације очекује се накнадно.

Богат децембарски програм за све генерације организован је у Мостару, а у нову 2023. годину грађане и посјетиоце овог града увешће легенда музичке сцене Жељко Бебек. Дочек Нове године у највећем херцеговачком граду биће организован у склопу традиционалне манифестације Адвент у Мостару, уз богат програм за све посјетиоце.

Забрањено пушење наступаће у Тузли, Гоца Тржан, Галија и Легенде у Бањалуци

Богат забавни програм очекује оне који новогодишње дане одлуче провести у Тузли, а централни дочек 2023. ће бити уприличен на Тргу слободе. Тузлаке ће у нову 2023. годину увести Забрањено пушење.

У оквиру богатог ноћног програма, окупљене ће првенствено забављати чланови бенда Биг Бротхерс, затим Ади Шоше са бендом Амила Лоје, а након њих на бину ће изаћи Забрањено пушење.

Град Бањалука издвојиће више од 100.000 КМ за организацију концерата за дочек Нове 2023. године на отвореном. А организатори су предложили да за најлуђу ноћ у години наступе Легенде и Галија те Гоца Тржан.

Богат новогодишњи програм у Будви

Ове године, очекивања публике ће у Будви ће још једном бити испуњена. Туристичка организација општине Будва припремила је врхунски програм који ће трајати три дана и три ноћи и објединиће концерте и наступе регионалних музичких звијезда. Многе регионалне звијезде наступиће на главном будванском тргу током новогодишњег програма.

Констракта и Џибони наступаће за најлуђу ноћ у Будви, а спектакл се наставља сутрадан када ће наступати Дино Мерлин, Сара Јо и Сенидах.

У Котору ће пјевати Здравко Чолић

Још једна регионална звијезда за Нову годину ће наступати у Црној Гори. Грађане и посјетиоце Котора у 2023. годину увешће Здравко Чолић.

Новогодишњи концерт је у Котору потврдио и сам Чолић на својој Фејсбук страници и Инстаграм профилу.

– Дочек Нове године на главном градском тргу у Котору – навео је.

Организатор дочека Нове године у Котору на којем ће наступити Здравко Чолић је Туристичка организација општине Котор.

Иначе, Чолић је требао наступати за дочек 2022. године, али због тадашње епидемиолошке ситуације у Црној Гори отказани су јавни дочеци широм земље па и дочек у Котору.

Традиционално Београд има најбогатији новогодишњи програм у региону са јавним дочецима на више локација и уз наступе великих регионалних имена у затвореним приватним објектима. Међутим, још увијек није објављено ко ће то Београђане увести у 2023. годину на јавном дочеку.

Није познато ни ко ће наступати на јавном дочеку Нове године у главном граду Хрватске, али неколико других хрватских градова већ је објавило које звијезде ће увести њихове грађане и посјетиоце у 2023. годину.

У Сплиту Северина, у Дубровнику Грашо

Ове ће године Северина почастити грађане родног Сплита посебним уласком у Нову годину. Након што је претходне године за дочек наступала у Црној Гори, а прије тога у Поречу, ове године одржаће велики концерт на сплитској риви. Службено је потврђено да ће уз Северину наступити и хип хоп дијете Сплита, Војко В.

Након двије пандемијске године, девети Дубровачки зимски фестивал враћа се у пуном сјају с богатим музичким, забавним, гастрономским и дјечјим садржајима. Врхунац фестивала биће дочек Нове године на отвореној позорници, задужен за то је Анте Гело и његов бенд. У Дубровник у локалце и посјетиоце у 2023. годину увешће Петар Грашо.

Црвена јабука наступаће у Осијеку, Нина у Пули

Градоначелник Осијека Иван Радић потврдио је како ће Осјечане и њихове госте за Нову годину забављати легендарна Црвена јабука и то на централном тргу Анте Старчевића.

Док ће још један приморски град припрема занимљив новогодишњи програм. У Пули ће за дочек Нову године пјевати позната хрватска пјевачица Нина Бадрић. Пуљани ће 31. децембра уживати уз наступ Нине и њене хитове “Такви као ти”, “Баш ти лијепо стоје сузе”, “Дани и године” и “Рекао си”, пише Клиx.

Тони Цетински најавио је велики концерт у Ровињу за дочек, а уз њега ће на бину изаћи и хард рок састав из Пуле – Атомско Склониште.

(Српскаинфо.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар