Keba otkrio koliko voli Severininog sina!

Pevač Dragan Kojić Keba stavio je tačku na priče da je njegov sin Igor bio u svađi sa Milanom Popovićem zbog Severine Vučković.

Zabava 30.11.2022 | 18:43
Keba otkrio koliko voli Severininog sina!

Pevačicini bivši muževi sada u veoma dobrim odnosima, a Milan se javno zahvalio Kojićima što su deo odrastanja njegovog sina.

- Bilo mu je divno s porodicom Kojić, kad je Severina živela s njima. Imao je svu ljubav koju dete može da dobije. Ne mogu da iskažem dovoljnu zahvalnost toj porodici što su mu to sve omogućili. I ja bih da sam dete voleo da živim u takvom okruženju. Ne smem ni da zamislim kako bi mu bilo među četiri zida u Zagrebu - pričao je Popović za Kurir.

Severina Vučković, Severina, Milan Popović
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Sada je Keba istakao da Severininog i Milanovog sina gleda kao svoje unuče i da će on zauvek imati mesto u njegovom srcu.

- Malog volim kao da mi je unuk. Daće bog da mi se ostvari želja da dobijem i svoje unuče, ali ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je prema njemu. To dete će zauvek biti u mom srcu i to se neće promeniti dok sam živ. Ne postoji kantar koji može da izmeri moju ljubav prema njemu. Viđam ga povremeno, kada god se ukaže prilika i zaista mi je puno srce dok ga gledam kako izrasta u momčinu - zaključio je folker.

(Kurir.rs/Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar