Кеба открио колико воли Северининог сина!

Певач Драган Којић Кеба ставио је тачку на приче да је његов син Игор био у свађи са Миланом Поповићем због Северине Вучковић.

Забава 30.11.2022 | 18:43
Кеба открио колико воли Северининог сина!

Певачицини бивши мужеви сада у веома добрим односима, а Милан се јавно захвалио Којићима што су део одрастања његовог сина.

- Било му је дивно с породицом Којић, кад је Северина живела с њима. Имао је сву љубав коју дете може да добије. Не могу да искажем довољну захвалност тој породици што су му то све омогућили. И ја бих да сам дете волео да живим у таквом окружењу. Не смем ни да замислим како би му било међу четири зида у Загребу - причао је Поповић за Курир.

Severina Vučković, Severina, Milan Popović
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

Сада је Кеба истакао да Северининог и Милановог сина гледа као своје унуче и да ће он заувек имати место у његовом срцу.

- Малог волим као да ми је унук. Даће бог да ми се оствари жеља да добијем и своје унуче, али не мислим да ће љубав бити другачија него што је према њему. То дете ће заувек бити у мом срцу и то се неће променити док сам жив. Не постоји кантар који може да измери моју љубав према њему. Виђам га повремено, када год се укаже прилика и заиста ми је пуно срце док га гледам како израста у момчину - закључио је фолкер.

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар