Da li je Ramos poslao Ronalda u penziju?

Portugal ima novu zvezdu i kandidata za "Zlatnu loptu"! Portugal je slavio, Ramos se proslavio!

Fudbal 08.12.2022 | 11:35
Da li je Ramos poslao Ronalda u penziju?

Ubedljivom pobedom nad Švajcarskom, (6:1) Portugal je rezervisao poslednje mesto u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

 

Portugal će u narednoj rundi igrati protiv najprijatnijeg iznenađenja turnira, Maroka, koji je nakon jedanesteraca eliminisao Španiju.

 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, nije slavio pobedu svog nacionalnog tima, već se odmah uputio ka svlačionici. Pričaće se o ovom njegovom potezu u danima nakon ubedljive pobede, pre svega zato što ga je selektor Fernando Santoš ovog puta izbacio iz startnih 11 i umesto njega na teren poslao momka koji je šansu apsolutno iskoristio.

 

Ceo svet ostao je zatečen odlukom Fernanda Santoša da ostavi Kristijana Ronalda na klupi, ali utisak je – bio je potpuno u pravu!

 

Njegovo mesto zauzeo je mladi Gonsalo Ramos koji je postigao tri gola u duelu protiv Švajcarske!

 

Igrač koji je pre ovog meča imao samo 33 minuta seniorskog fudbala za reprezentaciju postao je glavna tema svetskih medija i novi miljenik navijača. Oj je uspeo da ostvari uspeh kakav nije viđen još od Pelea 1958. godine. I postavilo se pitanje - da li je vreme za penziju Ronalda?

 

Ako pogledamo ponudu kladionica - jasno je da je ime Gonsalo Ramos prosto "iskočilo" i sada se već nalazi među kandidatima za "Zlatnu kopačku", odnosno priznanje za najboljeg strelca Mundijala!

 

Konkurencija je, naravno, opaka, velika napadačka imena se nalaze u Kataru, ali kvota na Ramosa iznosti 25.

 

Naravno, tu je i Ronaldo - kvota na Portugalca je 65, ali pre svih - prednjači Kilijan Mbape sa kvotom 1.55.

 

Izdvojili bismo još Lionela Mesija - kvota 10, kao i Harija Kejna - kvota 40, ali nema sumnje da je Ramos mnogima pomrsio konce.

 

A, da li će uspeti da postane glavna zvezda Mundijala - ostaje da vidimo. Naredna utakmica Portugala čeka nas u subotu, kada će odmeriti snage sa Portugalom. Do tada - registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, pokupite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA i istražite ponudu za online kladjenje!

(BN/ foto: youtube printscreen)

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Barem

08.12.2022 11:23

u "R E Z E R V U" !!!?

ODGOVORITE
Name

Laktasi

08.12.2022 11:43

Momak je dobro odigrao ali treba godinama da se dokazuje kao Ronaldo,Mesi..da bi dosao do zlatne kopačke.Moguće je da je smjena generacija,kad si na vrhu možeš samo dole?

ODGOVORITE
Name

Rambo

08.12.2022 12:14

Najgore je kad covjek umisli da je bog!Opet ga ostaviti na klupi i krenuti sa onim mladicem zeljnim igre!

ODGOVORITE
Name

Kompleksas

08.12.2022 13:00

Teski.

ODGOVORITE
Name

Kao covjek

08.12.2022 14:48

Nula a to mu je gore od svega....

ODGOVORITE