Tropic market u Brčkom otvorio novu PJ

Domaći trgovački lanac Tropic danas je otvorio još jedan market i to u Brčko City Parku, na adresi Bijeljinska 69. Na nešto više od 1 500 kvadratnih metara, raspolaže asortimanom od 12 000 artikala. Otvaranjem ovog marketa, Tropic je obezbijedio 75 novih radnih mjesta.

Bosna i Hercegovina 08.12.2022 | 14:33
Tropic market u Brčkom otvorio novu PJ

Već dobro poznat kupcima po savremenom konceptu maloprodajnog objekta, Tropic je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na svježe odjele gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda, odjele voća i povrća, mesa i ribe. U okviru marketa nalazi se i prostor za konzumaciju u kojem kupci mogu uživati u svom obroku kupljenom u marketu.

„Nekoliko godina unazad pravimo veliki iskorak kada je u pitanju segment prehrane, sa fokusom na našu razvojnu kuhinju koja vrijedno radi na tome da svojim kupcima omogućimo raznovrsan i kvalitetan izbor gotovih jela, salata, supa i čorbi, pekarskih i poslastičarskih proizvoda. Otvaranjem ovog marketa smo i u Brčko donijeli koncept koji na jednom mjestu objedinjuje market, tržnicu I restoran, a koji uz prepoznatljivo dobru uslugu našim kupcima daje razlog više da nas uvijek rado posjećuju,” navela je Aleksandra Marković, menadžer za odnose sa javnošću trgovačkog lanca Tropic. 

Na dan otvaranja, Tropic je svojim kupcima priredio brojne pogodnosti i poklone, besplatne kupovine i poklon bonove te zabavni program za najmlađe, kao i posebnu akcijsku ponudu koja je aktuelna do 22.12.2022. 

Radno vrijeme Tropic marketa Brčko je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 čas te nedjeljom od 8 do 18 časova.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kakva Korist

08.12.2022 15:07

U prošlosti je već otvarao i zatvarao , pored "Bonga", "Fisa" i "Fortune", teško ! Lokacija je "ekstra", pored same Gradske deponije, vjerovatno su njihovi menadžeri razmišljali o tome !

ODGOVORITE
Name

Гацко

08.12.2022 16:10

А код нас КОРТ 30 упослио ?

ODGOVORITE
Name

Aco

09.12.2022 11:31

Sve najbolje kompaniji Tropik,najbolji ste.Jedini lanac marketa u Republici S.koji posluje a da nije pod uticajem politickih stranaka.

ODGOVORITE
Name

Re

09.12.2022 15:02

Dobar market,gdje god ga ima ljudi su oduševljeni.Najbolje radi u Bratuncu.