Тропиц маркет у Брчком отворио нову ПЈ

Домаћи трговачки ланац Тропиц данас је отворио још један маркет и то у Брчко Цитy Парку, на адреси Бијељинска 69. На нешто више од 1 500 квадратних метара, располаже асортиманом од 12 000 артикала. Отварањем овог маркета, Тропиц је обезбиједио 75 нових радних мјеста.

Босна и Херцеговина 08.12.2022 | 14:33
Тропиц маркет у Брчком отворио нову ПЈ

Већ добро познат купцима по савременом концепту малопродајног објекта, Тропиц је и у новоотвореном маркету представио своју разнолику понуду са посебним нагласком на свјеже одјеле готових јела, пекарских и посластичарских производа, одјеле воћа и поврћа, меса и рибе. У оквиру маркета налази се и простор за конзумацију у којем купци могу уживати у свом оброку купљеном у маркету.

„Неколико година уназад правимо велики искорак када је у питању сегмент прехране, са фокусом на нашу развојну кухињу која вриједно ради на томе да својим купцима омогућимо разноврсан и квалитетан избор готових јела, салата, супа и чорби, пекарских и посластичарских производа. Отварањем овог маркета смо и у Брчко донијели концепт који на једном мјесту обједињује маркет, тржницу И ресторан, а који уз препознатљиво добру услугу нашим купцима даје разлог више да нас увијек радо посјећују,” навела је Александра Марковић, менаџер за односе са јавношћу трговачког ланца Тропиц. 

На дан отварања, Тропиц је својим купцима приредио бројне погодности и поклоне, бесплатне куповине и поклон бонове те забавни програм за најмлађе, као и посебну акцијску понуду која је актуелна до 22.12.2022. 

Радно вријеме Тропиц маркета Брчко је од понедјељка до суботе од 7 до 21 час те недјељом од 8 до 18 часова.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Каква Корист

08.12.2022 15:07

У прошлости је већ отварао и затварао , поред "Бонга", "Фиса" и "Фортуне", тешко ! Локација је "екстра", поред саме Градске депоније, вјероватно су њихови менаџери размишљали о томе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

08.12.2022 16:10

А код нас КОРТ 30 упослио ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

09.12.2022 11:31

Све најбоље компанији Тропик,најбољи сте.Једини ланац маркета у Републици С.који послује а да није под утицајем политицких странака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.12.2022 15:02

Добар маркет,гдје год га има људи су одушевљени.Најбоље ради у Братунцу.