Jokić se pojavio u ovom odijelu i digao publiku na noge

Nikola Jokić nije igrao za Denver, ali je njegova pojava u dvorani "Bol arena" u neobičnom stajlingu izazvala erupcija oduševljenja domaće publike.

Sport 21.01.2023 | 13:57
Jokić se pojavio u ovom odijelu i digao publiku na noge

Kada je najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić izašao iz tunela i kada ga je uhvatila kamera u odelu boje kajsije i košulji sa vedrim bojama, gledaoci su pali u trans.

Srpski košarkaš je i ranije pokazivao sklonost ka dobrom i kvalitenom oblačenju, pa je sijaset puta znao da pokaže eleganciju, dobar ukus i vrhunski stil oblačenja. Očigledno su mu odela velika pasija i obožava da ih nosi.

- Ne sviđa mi se kako se neki momci oblače za utakmice. Nositi odelo znači ceniti svoj posao - rekao je jednom prilikom Nikola Jokić.

Nikola Jokić nije igrao u meču u kojem je Denver savladao Indijanu rezultatom 134:111, ali je svakao bio zvezda večeri. Dvostruki uzastopni MVP lige zbog problema sa zadnjom ložom nije mogao da se stavi na raspolaganje treneru Majku Melounu, a košarkaši Nagetsa pokazali su da su sposobni da pobeđuju i bez srpskog centra.

U odsustvu Nikole Jokića glavnu ulogu preuzeo je Aron Gordon koji je upisao 28 poena, mada su i ostali košarkaši Denvera odlično raspodelili poene. Majkl Porter je ubacio 19, Brus Braun 17, koliko i Džamal Mari koji je uz to dodao još 10 skokova i 14 asistencija, ostvarivši tako prvi tripl-dabl u karijeri.

- Dobro je da Jokić nije igrao, jer da njega nema mnogo ranije bih ostvario tripl-dabl. Lep je osećaj - našalio se posle utakmice Mari.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

BL

21.01.2023 13:27

I ovo vam elegancija i dobar ukus,samo zato sto je Jokic,fuj.

ODGOVORITE
Name

Huhu

21.01.2023 14:11

Vidis odelo ne cini coveka, vec pravomu coveku sve pristoji

Name

Igor

21.01.2023 14:30

Ovako se oblacio Al Bandi prodavac cipela u seriji Bracne vode . Neka se svako oblaci kako hoce ali reci da je nesto lijepo i elegantno samo zato sto to nosi neki milioner je bezveze . Ovako da se obuce obican covjek smijali bi mu se kao Alu . Svaka cast Jokicu i svu srecu mu zelim ali mu ne treba stilista , neka ide u Knez Mihajlovu i obuce se kao covjek .

Name

Milojko

22.01.2023 06:56

Pa zar je on najbolji u NBA ? A Luka ili neki drugi...nisu nasi !!?

ODGOVORITE
Name

855

23.01.2023 13:44

Naš Nikola je jedan fini gospodin!

ODGOVORITE