Јокић се појавио у овом одијелу и дигао публику на ноге

Никола Јокић није играо за Денвер, али је његова појава у дворани "Бол арена" у необичном стајлингу изазвала ерупција одушевљења домаће публике.

Спорт 21.01.2023 | 13:57
Јокић се појавио у овом одијелу и дигао публику на ноге

Када је најбољи кошаркаш НБА лиге Никола Јокић изашао из тунела и када га је ухватила камера у оделу боје кајсије и кошуљи са ведрим бојама, гледаоци су пали у транс.

Српски кошаркаш је и раније показивао склоност ка добром и квалитеном облачењу, па је сијасет пута знао да покаже елеганцију, добар укус и врхунски стил облачења. Очигледно су му одела велика пасија и обожава да их носи.

- Не свиђа ми се како се неки момци облаче за утакмице. Носити одело значи ценити свој посао - рекао је једном приликом Никола Јокић.

Никола Јокић није играо у мечу у којем је Денвер савладао Индијану резултатом 134:111, али је свакао био звезда вечери. Двоструки узастопни МВП лиге због проблема са задњом ложом није могао да се стави на располагање тренеру Мајку Мелоуну, а кошаркаши Нагетса показали су да су способни да побеђују и без српског центра.

У одсуству Николе Јокића главну улогу преузео је Арон Гордон који је уписао 28 поена, мада су и остали кошаркаши Денвера одлично расподелили поене. Мајкл Портер је убацио 19, Брус Браун 17, колико и Џамал Мари који је уз то додао још 10 скокова и 14 асистенција, остваривши тако први трипл-дабл у каријери.

- Добро је да Јокић није играо, јер да њега нема много раније бих остварио трипл-дабл. Леп је осећај - нашалио се после утакмице Мари.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

БЛ

21.01.2023 13:27

И ово вам елеганција и добар укус,само зато сто је Јокиц,фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуху

21.01.2023 14:11

Видис одело не цини цовека, вец правому цовеку све пристоји

Name

Игор

21.01.2023 14:30

Овако се облацио Ал Банди продавац ципела у серији Брацне воде . Нека се свако облаци како хоце али реци да је несто лијепо и елегантно само зато сто то носи неки милионер је безвезе . Овако да се обуце обицан цовјек смијали би му се као Алу . Свака цаст Јокицу и сву срецу му зелим али му не треба стилиста , нека иде у Кнез Михајлову и обуце се као цовјек .

Name

Милојко

22.01.2023 06:56

Па зар је он најбољи у НБА ? А Лука или неки други...нису наси !!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

855

23.01.2023 13:44

Наш Никола је један фини господин!

ОДГОВОРИТЕ