Sloba Radanović o pucnjavi na Kosmetu: ROSU je pucao na moje drugove!

Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Zabava 23.01.2023 | 17:15
Sloba Radanović o pucnjavi na Kosmetu: ROSU je pucao na moje drugove!

Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon što je ova vest dospela u javnost na svom Instagram profilu i naveo da je na Kosovu pucano na njegove drugove.

 

- Pucano je na moje drugove. Jedan je ranjen u grudni koš i u teškom je stanju. Dokle će Evropa da okreće glavu od stradanja srpskog naroda na Kosmetu - poručio je Sloba na pomenutoj društvenoj mreži.

Sloba Radanović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Da podsetimo, danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina. Miljan D. tom prilikom je ranjen, dok je Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda.

Sloba Radanović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Miljan D. je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

- Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira. Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - navodi se u saopštenju Petra Petkovića, direktora Kancelarije za KiM.

(kurir.rs/informer)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Lili

23.01.2023 21:00

Treba da se u celom svetu Srpski narod digne na demostracie

ODGOVORITE