Слоба Радановић о пуцњави на Космету: РОСУ је пуцао на моје другове!

Припадници специјалне Косовске полиције РОСУ пуцали су данас око 11.30 часова код нелегалног пункта на Бистричком мосту на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић и то на возило у којем су се налазила два Србина.

Забава 23.01.2023 | 17:15
Слоба Радановић о пуцњави на Космету: РОСУ је пуцао на моје другове!

Певач Слоба Радановић огласио се након што је ова вест доспела у јавност на свом Инстаграм профилу и навео да је на Косову пуцано на његове другове.

 

- Пуцано је на моје другове. Један је рањен у грудни кош и у тешком је стању. Докле ће Европа да окреће главу од страдања српског народа на Космету - поручио је Слоба на поменутој друштвеној мрежи.

Sloba Radanović
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Да подсетимо, данас око 11.30 часова код нелегалног пункта на Бистричком мосту на магистралном путу Косовска Митровица-Лепосавић припадници специјалне Косовске полиције РОСУ пуцали су на возило у којем су се налазила два Србина. Миљан Д. том приликом је рањен, док је Душан С. тек пуком срећом прошао без повреда.

Sloba Radanović
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Миљан Д. је погођен у пределу левог грудног коша и има прострелну рану с којом је транспортован хитно у болницу у Краљеву.

- Припадници Куртијевих Росу специјалаца на српско возило и Србе у њему запуцали су из рафала само зато што нису желели да дозволе да их без икаквог основа и и разлога Росу полиција малтретира. Куртијеви специјалци Росу нема шта да траже на северу КиМ, као и на овом пункту који је бесправно и нелегално подигнут, а са ког свакодневно малтретирају српски народ који туда пролази. Београд од почетка присуства специјалаца Росу на северу упозорава да је њихов једини циљ да изазову инциденте и малтретирају наш народ у покрајини што се данас и показало. Очигледно је да Курти не преза ни од чега да пусти српску крв и то је једина сврха постојања његових ескадрона на северу КиМ - наводи се у саопштењу Петра Петковића, директора Канцеларије за КиМ.

(курир.рс/информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лили

23.01.2023 20:00

Треба да се у целом свету Српски народ дигне на демострацие

ОДГОВОРИТЕ