Konstrakta: Jedino me Rusi ne prepoznaju!

Srpska prošlogodišnja predstavnica na Eurosongu bila je gost u jutarnjem programu ,,Dobro jutro Srbijo” na Radiju S, gde im je otkrila do sada nepoznate detalje o sebi.

Zabava 30.01.2023 | 17:48
Konstrakta: Jedino me Rusi ne prepoznaju!
  • Šta misliš, da li postoji neko ko ne zna ko si ti?
  • Kako da ne, ima ih. Rusi me ne prepoznaju – rekla je Ana kroz smeh.

Takođe, Ana je otkrila i da li joj je slava teško pala i da li plače zbog pritiska koji ima od kada je stekla popularnost.

  • Od kada si ušla u mašinu, da li si se nekada histerično zaplakala? Da li si bila nekada u fazonu: ,,Ja bre ne mogu ovo više!“ – pitao ju je voditelj.
  • Histerično ne, ali jednom sam se zaplakala, da. Malo sam bila prsla za Novu godinu, konkretno – rekla je Konstrakta.

(Kurir.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zoran

30.01.2023 20:04

Vrh, kul, 100%

ODGOVORITE
Name

Aa

30.01.2023 20:10

Naravno da te Rusi ne prepoznaju, jer Rusi se bore protiv toga što si ti. Iskreno se nadam da će uspjeti u toj borbi

ODGOVORITE
Name

Локито

30.01.2023 20:51

Госпођо или господине, да ли чујете ви себе? Опањкавати јавно жену, која је остварила историјски успијех на Евровизији, на основу чега? Ви ако не волите њену музику, сасвим је Ок, али ти Руси, који су сада у Београду, су већином исти ти, који су побјегли од грозног рата, а не знају је, јер Русија је прошле године избачена са Евровизије, па је нису имали прилику ни гледати! А ви драга госпођо, или господине, кад сте тако велика патриоткиња или патриота, пишите ћирилицом, макар толико можете учинити у очувању нам културе!

Name

Ево

31.01.2023 07:49

ја пишем ћирилицом и могао бих , у Београду , проћи поред ње а да је не препознам. Не пратим те "евро-сонгове" а , као родољуб а не патриота , сам учествовао у грозним ратовима деведесетих. Не зато што волим ратовати него је такво било вријеме. Кидисало се на мој народ , народ Републике СРБске Крајине. И да , не слушам турбо-фолк. Слушам , углавном , рок и помало класичну музику.

Name

Ilija cvorovic

30.01.2023 20:21

A sta ova inace prica,tj.pjeva...

ODGOVORITE