Констракта: Једино ме Руси не препознају!

Српска прошлогодишња представница на Еуросонгу била је гост у јутарњем програму ,,Добро јутро Србијо” на Радију С, где им је открила до сада непознате детаље о себи.

Забава 30.01.2023 | 17:48
Констракта: Једино ме Руси не препознају!
  • Шта мислиш, да ли постоји неко ко не зна ко си ти?
  • Како да не, има их. Руси ме не препознају – рекла је Ана кроз смех.

Такође, Ана је открила и да ли јој је слава тешко пала и да ли плаче због притиска који има од када је стекла популарност.

  • Од када си ушла у машину, да ли си се некада хистерично заплакала? Да ли си била некада у фазону: ,,Ја бре не могу ово више!“ – питао ју је водитељ.
  • Хистерично не, али једном сам се заплакала, да. Мало сам била прсла за Нову годину, конкретно – рекла је Констракта.

(Курир.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зоран

30.01.2023 20:04

Врх, кул, 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

30.01.2023 20:10

Наравно да те Руси не препознају, јер Руси се боре против тога што си ти. Искрено се надам да ће успјети у тој борби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локито

30.01.2023 20:51

Госпођо или господине, да ли чујете ви себе? Опањкавати јавно жену, која је остварила историјски успијех на Евровизији, на основу чега? Ви ако не волите њену музику, сасвим је Ок, али ти Руси, који су сада у Београду, су већином исти ти, који су побјегли од грозног рата, а не знају је, јер Русија је прошле године избачена са Евровизије, па је нису имали прилику ни гледати! А ви драга госпођо, или господине, кад сте тако велика патриоткиња или патриота, пишите ћирилицом, макар толико можете учинити у очувању нам културе!

Name

Ево

31.01.2023 07:49

ја пишем ћирилицом и могао бих , у Београду , проћи поред ње а да је не препознам. Не пратим те "евро-сонгове" а , као родољуб а не патриота , сам учествовао у грозним ратовима деведесетих. Не зато што волим ратовати него је такво било вријеме. Кидисало се на мој народ , народ Републике СРБске Крајине. И да , не слушам турбо-фолк. Слушам , углавном , рок и помало класичну музику.

Name

Илија цворовиц

30.01.2023 20:21

А ста ова инаце прица,тј.пјева...

ОДГОВОРИТЕ