Keba sanjao san koji mu je dao reči nove pesme!

Dragan Kojić Keba ove godine prijavio se za izbor kompozicije koja ce predstavljati Srbiju na najgledanijem svetskom takmičenju, odnosno Evroviziji, i to sa čak dve pesme " Pratim te" i " Ljubavi moja".

Zabava 01.02.2023 | 17:33
Keba sanjao san koji mu je dao reči nove pesme!

I ako su pesme ispale iz trke za pesmu Evrovizije pevač je siguran da će te dve pesme doživeti veliki uspeh i bez tog takmičenja rekao je nedavno za Kurir.

Sada je pevač otkrio kako se desilo da te pesme nađu put do njega, pogotovo kada je reč o pesmi " Pratim te".

- Jedne noći pre dve godine sam sanjao kako pevam reči "Pratim te" i to bukvalno jedan takt. Taj naslov a i melodiju koja mi je (kada sam se probudio) ostala u ušima ali samo jedan takt. Pokušavao sam danima da se setim daljeg teksta i melodije i odustao sam. Šta je tu je. I tek nakon dužeg vremena prepoznam upravo taj stih na nekoj od drušvenih mreža, kod jedne vrlo mlade koleginice iz Hrvatske koja se zove Barbara Krnić. Ona je predivno u pop maniru otpevala tu pesmu. Srećna je bila što sam je opravdano ishvalio ali nije znala ko su pravi autori. Saznala je ipak i dala mi kontakt od Libero music, tu pesmu je komponovao mladi Milan Bojović Boja i Aleksandar Srb. Boja je napisao i tekst pesme Pratim te. Barbara mi je dala njihov kontakt i tako je došlo do saradnje i mog nesebičnog poverenja u nove mlade snage..I to je to..Kome se svidja svidja ...Snovi se ostvaruju ako želiš i ako veruješ u to...Ja verujem..I verujem u jedan divan duet sa mladom Barbarom Krnić ali u pop maniru.

Keba
FOTO: PRINTSKRIN

Podsetimo, pevač je izjavio i da se još u Jugoslaviji još devedestih godina prijavljivao za pesmu Evrovizije.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar