Кеба сањао сан који му је дао речи нове песме!

Драган Којић Кеба ове године пријавио се за избор композиције која це представљати Србију на најгледанијем светском такмичењу, односно Евровизији, и то са чак две песме " Пратим те" и " Љубави моја".

Забава 01.02.2023 | 17:33
Кеба сањао сан који му је дао речи нове песме!

И ако су песме испале из трке за песму Евровизије певач је сигуран да ће те две песме доживети велики успех и без тог такмичења рекао је недавно за Курир.

Сада је певач открио како се десило да те песме нађу пут до њега, поготово када је реч о песми " Пратим те".

- Једне ноћи пре две године сам сањао како певам речи "Пратим те" и то буквално један такт. Тај наслов а и мелодију која ми је (када сам се пробудио) остала у ушима али само један такт. Покушавао сам данима да се сетим даљег текста и мелодије и одустао сам. Шта је ту је. И тек након дужег времена препознам управо тај стих на некој од друшвених мрежа, код једне врло младе колегинице из Хрватске која се зове Барбара Крнић. Она је предивно у поп маниру отпевала ту песму. Срећна је била што сам је оправдано исхвалио али није знала ко су прави аутори. Сазнала је ипак и дала ми контакт од Либеро мусиц, ту песму је компоновао млади Милан Бојовић Боја и Александар Срб. Боја је написао и текст песме Пратим те. Барбара ми је дала њихов контакт и тако је дошло до сарадње и мог несебичног поверења у нове младе снаге..И то је то..Коме се свидја свидја ...Снови се остварују ако желиш и ако верујеш у то...Ја верујем..И верујем у један диван дует са младом Барбаром Крнић али у поп маниру.

Keba
ФОТО: ПРИНТСКРИН

Подсетимо, певач је изјавио и да се још у Југославији још деведестих година пријављивао за песму Евровизије.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар