Maskirani otac slučajno pokušao da opljačka sina na bankomatu!

Maskirani muškarac koji je pokušao da opljačka tinejdžera uz pomoć noža nije znao da je to njegov rođeni sin. 45-godišnji otac, je pokušao da se preruši uz pomoć kapuljače,uhvatio je tinejdžera na bankomatu.

Zanimljivosti 13.03.2023 | 16:18
Maskirani otac slučajno pokušao da opljačka sina na bankomatu!

Sve se to dogodilo u  Kranhilu, u Glazgovu, 19. novembra prošle, 2022 godine. 17-godišnji Tinejdžer koristio je bankomat u blizini svoje kuće da podigne 10 funti.

Šerifski sud u Glazgovu je čuo da je tinejdžer uočio optuženog sa kapuljačom, čije ime iz pravnih razloga nije moguće reći, kako vreba u blizini bankomata.

“Dok je stavljao bankovnu karticu u džep i uzimao gotovinu iz bankomata, krenuo je levo i osetio nešto na levoj strani lica.Bio je prikovan vratom u za zid. Tinejdžer je tada osetio veliki kuhinjski nož pritisnut uz njegovo lice.Tada mu je razbojnik rekao: ‘Daj mi novac. Daj mi to sada.’ ” izjavila tužiteljka Keri Stivens

Žrtva je odmah identifikovala svog oca po glasu i očima. Zapanjeni dečak je odgovorio: “Ti to ozbiljno? Znaš li ko sam ja?”

Napadač je rekao da mu nije stalo, ali je tinejdžer tada spustio kapuljaču i otkrio svog oca te ga upitao: “Šta radiš?”

On je odgovorio: “Izvini, očajan sam“.

Sin je pobegao sa lica mesta i ispričao baki o svom iskušenju pre nego što je policija upozorena.

Pljačkaš otac je kasnije uhapšen u svojoj kući i prvobitno je negirao da je krivac.Ali kasnije je izjavio: “Nisam znao da je to bio on za bankomatom. Uradio sam to. Izdvojiću vreme za to.” izveštava BBC

Šerif Endrju Kjubi, koji je oca koji je opljačkao svog sina osudio na 26 meseci, rekao je sudu: “Ovo je neverovatan splet okolnosti “. On je priznao optužbu za pokušaj pljačke i posedovanje noža na javnom mestu i zbog toga će odslužiti zasluženu zatvorsku kaznu.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar