Маскирани отац случајно покушао да опљачка сина на банкомату!

Маскирани мушкарац који је покушао да опљачка тинејџера уз помоћ ножа није знао да је то његов рођени син. 45-годишњи отац, је покушао да се преруши уз помоћ капуљаче,ухватио је тинејџера на банкомату.

Занимљивости 13.03.2023 | 16:18
Маскирани отац случајно покушао да опљачка сина на банкомату!

Све се то догодило у  Кранхилу, у Глазгову, 19. новембра прошле, 2022 године. 17-годишњи Тинејџер користио је банкомат у близини своје куц́е да подигне 10 фунти.

Шерифски суд у Глазгову је чуо да је тинејџер уочио оптуженог са капуљачом, чије име из правних разлога није могуц́е рећи, како вреба у близини банкомата.

“Док је стављао банковну картицу у џеп и узимао готовину из банкомата, кренуо је лево и осетио нешто на левој страни лица.Био је прикован вратом у за зид. Тинејџер је тада осетио велики кухињски нож притиснут уз његово лице.Тада му је разбојник рекао: ‘Дај ми новац. Дај ми то сада.’ ” изјавила тужитељка Кери Стивенс

Жртва је одмах идентификовала свог оца по гласу и очима. Запањени дечак је одговорио: “Ти то озбиљно? Знаш ли ко сам ја?”

Нападач је рекао да му није стало, али је тинејџер тада спустио капуљачу и открио свог оца те га упитао: “Шта радиш?”

Он је одговорио: “Извини, очајан сам“.

Син је побегао са лица места и испричао баки о свом искушењу пре него што је полиција упозорена.

Пљачкаш отац је касније ухапшен у својој куц́и и првобитно је негирао да је кривац.Али касније је изјавио: “Нисам знао да је то био он за банкоматом. Урадио сам то. Издвојићу време за то.” извештава ББЦ

Шериф Ендрју Кјуби, који је оца који је опљачкао свог сина осудио на 26 месеци, рекао је суду: “Ово је невероватан сплет околности “. Он је признао оптужбу за покушај пљачке и поседовање ножа на јавном месту и због тога ће одслужити заслужену затворску казну.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар