Forum žena PDP-a održan danas u Bijeljini

Radna grupa Predsjedništva Foruma žena PDP-a održala je danas sastanak na temu prijedloga izmjena Statuta stranke, što se očekuje na narednom Saboru koji će biti održan tokom ove godine. 

Republika Srpska 26.03.2023 | 16:59
Forum žena PDP-a održan danas u Bijeljini

- Radna grupa rukovodstva Foruma žena vrijedno radi na prijedlozima izmjena Statuta koji će položaj naše organizacije podići na još viši nivo unutar partije, ali i naše djelovanje u političko-društvenom životu. Pored izmjena Statuta, učestvujemo u kreiranju programskih rješenja koja će poltički rad organizacije žena usmjeriti u pravcu da se bavimo svim političkim pitanjima, a ne tradicionalno onim koja se nazivaju „ženska pitanja“. Cilj nam je da budemo predvodnice novih trendova i djelovanja organizacija žena unutar političkih organizacija – rekla je predsjednica Foruma žena PDP-a Marina Blagojević. 

Sastanku, održanom u Bijeljini, uz predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, pridružili su se i zamjenik predsjednika Nenad Vuković, generalni sekretar Mira Pekić i portparol stranke Anja Petrović, koji su u okviru svojih oblasti djelovanja  sa radnom grupom razmatrali prijedloge. 

(BN) Foto: PDP 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Наташа Старчевица

26.03.2023 15:10

они свој пос'о, нису нешто погођени новом странком. тако треба

ODGOVORITE
Name

Milana BL

26.03.2023 15:13

Bravo žene PDP samo naprijed!

ODGOVORITE
Name

Goran

26.03.2023 18:40

Džaba kračite sve dok je Draško u stranci.

ODGOVORITE
Name

Haha

27.03.2023 06:28

Inače, sve ove tete PDP-a sa fotografije su na posljednjim izborima, zajedno sa ovim trtomudom, lažnim opozicionarom i podguznom muvom Nenada Nešića, Vukovićem osvojili ukupno oko 12 glasova. Maltene, same za sebe nisu glasale... Hahahaha...

ODGOVORITE
Name

Sunčica

27.03.2023 13:01

Tako treba. Svoja posla. PDP je opoziciona partija,bez dileme. Oni koji to nisu,sami ce otici.

ODGOVORITE