Форум жена ПДП-а одржан данас у Бијељини

Радна група Предсједништва Форума жена ПДП-а одржала је данас састанак на тему приједлога измјена Статута странке, што се очекује на наредном Сабору који ће бити одржан током ове године. 

Република Српска 26.03.2023 | 16:59
Форум жена ПДП-а одржан данас у Бијељини

- Радна група руководства Форума жена вриједно ради на приједлозима измјена Статута који ће положај наше организације подићи на још виши ниво унутар партије, али и наше дјеловање у политичко-друштвеном животу. Поред измјена Статута, учествујемо у креирању програмских рјешења која ће полтички рад организације жена усмјерити у правцу да се бавимо свим политичким питањима, а не традиционално оним која се називају „женска питања“. Циљ нам је да будемо предводнице нових трендова и дјеловања организација жена унутар политичких организација – рекла је предсједница Форума жена ПДП-а Марина Благојевић. 

Састанку, одржаном у Бијељини, уз предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића, придружили су се и замјеник предсједника Ненад Вуковић, генерални секретар Мира Пекић и портпарол странке Ања Петровић, који су у оквиру својих области дјеловања  са радном групом разматрали приједлоге. 

(БН) Фото: ПДП 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Наташа Старчевица

26.03.2023 15:10

они свој пос'о, нису нешто погођени новом странком. тако треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милана БЛ

26.03.2023 15:13

Браво жене ПДП само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

26.03.2023 18:40

Џаба крачите све док је Драшко у странци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

27.03.2023 06:28

Иначе, све ове тете ПДП-а са фотографије су на посљедњим изборима, заједно са овим тртомудом, лажним опозиционаром и подгузном мувом Ненада Нешића, Вуковићем освојили укупно око 12 гласова. Малтене, саме за себе нису гласале... Хахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сунчица

27.03.2023 13:01

Тако треба. Своја посла. ПДП је опозициона партија,без дилеме. Они који то нису,сами це отици.

ОДГОВОРИТЕ