Glumac pokazao porodičnu kuću na Kosovu!

Glumac Milan Vasić odrastao je na Kosovu u mestu Veliko Ropotovo, sa ocem Ljubomirom, majkom Oliverom i sestrama Tamarom i Milenom, a sada je na mrežama pokazao svoj porodični dom u kojem je proveo "najlepše detinjstvo".

Zabava 27.03.2023 | 18:40
Glumac pokazao porodičnu kuću na Kosovu!

Iako već dugo živi u Beogradu gde uspešnog gradi glumačku karijeru, Milan redovno posećuje svoje rodno mesto, a posebno kada su neki važni verski praznici koje provodi sa porodicom.

Naime, Vasić redovno posećuje roditelje i pomaže im oko uređenja imanja, koje je pravi mali raj.

U prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trepezarija, veliko kupatilo i dnevni boravak, dok se na spratu kuće nalaze spavaće sobe, a oko kuće je dvorište puno zelenila.

Inače, glumac je jednom prilikom opisao dramatičan susret s takozvanom Oslobodilačkom vojskom Kosova kada je imao 19 godina i priznao da ne zna kako je tada prošao bez posledica.

Milan Vasić je morao tada da napusti rodno mesto Kosovsku Kamenicu i ispričao kako je izgledao jedan od susreta s paravojnom formacijom kosovskih Albanaca.

- Tog dana se sve dešava. Krećem ka Vranju i prvo albansko selo, Koretin se zove, kako krećem, prolazim džamiju, dolazim do izlaza iz sela, tu stoji kolona s obe strane, ljudi u crnom, sa tim znacima UČK. Maskirani, s mitraljezima stoje, kolona stoji. U tom trenutku već lagano kolena ne osećam. Jer tog dana se pojavio UČK, znači, nije ga bilo juče. Na celom Kosovu. Ozbiljan strah sam imao. Oni su uzimali ljude, odvedu nekog čoveka, ne znamo gde ga vode. Prva pomisao ti je 'kaput, ajde zdravo'. Ko zna šta im rade. Ja još ne mogu sebi da dokažem zašto sam ja čoveku iz UČK digao ruku kad mi je prilazio. On ide ka meni s puškom, a ja dignem ruku i pozdravim ga. Ja tu ruku nisam digao, nisam svesno to uradio kao da ja odglumim, da se javim. On je to video, pogledao me je, pogledao je registraciju PR i samo mi je puškom pokazao 'hajde, prođi' - ispričao je svojevremeno Milan Vasić u emisiji kolege Milana Kalinića na K1 televiziji.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar