Živi sa šest žena sa kojima želi da ima decu ali mu je za to neophodna - sedma

Arturo Urso, 37, iz Sao Paula u Brazilu, redovno dolazi na naslovne strane zahvaljujući kontroverznom braku. On, naime, živi sa šest žena, a sada se našao u jedinstvenom problemu...

Zanimljivosti 30.03.2023 | 15:27
Živi sa šest žena sa kojima želi da ima decu ali mu je za to neophodna - sedma

Kako je otkrio, planira da ima bebu sa svakom od svojih žena kroz surogat majčinstvo kako se nijedna ne bi osećala izostavljenom.

Na svom vrhuncu, ovaj influenser koji ima 198.000 pratilaca, imao je ukupno devet žena – ali se prošle godine razveo od njih tri.  Sada je trenutno oženjen sa Luanom Kazaki (27), Emelijom Souzom (21), Valkuirijom Santos (24), Olindom Maria (51), Damianom (23) i Amandom Albukuerki (28).

Artur se nada da će proširiti porodicu dece koju će on i njegove žene dobiti kroz surogat majčinstvo kako ne bi iznervirao nijednu od svojih partnerki.

 

"Ne želim da uznemirim nijednu od svojih šest žena izborom koja će prva zatrudneti, pa smo se odlučili za surogat majčinstvo", rekao je Artur.

 

Artur - koji ima 10-godišnju ćerku iz prethodne veze - primetio je da "nikada nije prošao kroz ništa slično ovome".

"Nikad nisam prošao kroz nešto slično, tako da mi je to prvi put. Veoma smo uznemireni, ali uzbuđeni što možemo da ostvarimo ovaj san o bebi", rekao je on, te dodaje da će, pošto već ima ćerku, sada dobiti i sina.

Iako želi da ima dete sa svakom od svojih žena, Arturo planira da koristi jajnu ćeliju svoje prve žene, Luani, za početnu implantaciju.

Iako su njegove druge žene - Emeli, Amanda i Olinda, Damiana i Valkuiria - sve sada na okupu, u početku nisu bile.

"U početku je to bila veoma delikatna tema, posebno zato što želim dete sa svakim od njih. Ali to će biti kasnije – trenutno je najbolja odluka surogat majčinstvo. Trenutno tražimo nekoga ko može biti surogat i želimo nekoga ko nam uliva poverenje", objašnjava Arturo.

On kaže da su voljni da potroše 40.798 dolara na taj proces, ali da su otvoreni i za ideju o usvajanju u budućnosti.

Ranije je rekao da mu je "san" da ima 10 žena i da sa svakom od njih ima dete.

"Moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od mojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati decu samo sa jednim ili dvoje od njih", kaže on.

Artur i Luana, koji su oboje svingeri, odlučili su da otvore svoju vezu 2021. Formalizovali su svoju zajednicu sa drugim ženama u katoličkoj crkvi, iako njihova svadba nije pravno obavezujuća zbog toga što je poligamija nezakonita u Brazilu.

Zarađujući 61.577 dolara mesečno na "OnlyFans"-u, gde objavljuju video-snimke i fotografije svoje romantične ekipe, kao i savete za seks, Luana i dalje vodi brigu o njihovoj vezi.

Olinda je rekla: "Luana je prva žena i morala je da me odobrava. Bila je to mešavina osećanja, ali kada smo se upoznali, već smo shvatili povezanost koja postoji između nas. Izgleda da je poznajem iz drugih života. Očekujem da ćemo svi raditi sve intenzivno i učiniti sve što je moguće da se pobrinemo za moju ljubav, Artura", rekla je ona.

Artur, koji se nada da će imati 10 žena i imati dete sa svakom od njih, rekao je: "Naš seksualni život je zaista zabavan i prijatan, a ja sam u početku pokušavao da imam seks po dogovoru. Ali praćenje rasporeda je izazvalo mnogo problema i ponekad sam se osećao kao da moram da imam seks zbog rasporeda, a ne iz zadovoljstva. U drugim prilikama imao sam seks sa jednom ženom dok sam razmišljao o drugoj", objašnjava ovaj Brazilac i dodaje da se sada, sa šest žena, oslobodio rasporeda seksa.

Artur je nagomilao fanove tako što je podelio savete o seksu i svoju nekonvencionalnu vezu. Takođe ima nalog na "OnlyFans"-u.

On je za "The Daily Star" rekao kako mu je "OnlyFans" doneo nove mogućnosti: "Učimo sve kroz platformu, od različitih pozicija do čak ohrabrivanja parova da se ljuljaju. Mnogi nisu znali ili su se plašili tehnike, ali naši saveti su naterali parove da se zbliže kod kuće. 'OnlyFans' nam je doneo beskrajne mogućnosti", zaključio je ovaj Brazilac.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar