Живи са шест жена са којима жели да има децу али му је за то неопходна - седма

Артуро Урсо, 37, из Сао Паула у Бразилу, редовно долази на насловне стране захваљујуц́и контроверзном браку. Он, наиме, живи са шест жена, а сада се нашао у јединственом проблему...

Занимљивости 30.03.2023 | 15:27
Живи са шест жена са којима жели да има децу али му је за то неопходна - седма

Како је открио, планира да има бебу са сваком од својих жена кроз сурогат мајчинство како се ниједна не би осец́ала изостављеном.

На свом врхунцу, овај инфлуенсер који има 198.000 пратилаца, имао је укупно девет жена – али се прошле године развео од њих три.  Сада је тренутно ожењен са Луаном Казаки (27), Емелијом Соузом (21), Валкуиријом Сантос (24), Олиндом Мариа (51), Дамианом (23) и Амандом Албукуерки (28).

Артур се нада да ц́е проширити породицу деце коју ц́е он и његове жене добити кроз сурогат мајчинство како не би изнервирао ниједну од својих партнерки.

 

"Не желим да узнемирим ниједну од својих шест жена избором која ц́е прва затруднети, па смо се одлучили за сурогат мајчинство", рекао је Артур.

 

Артур - који има 10-годишњу ц́ерку из претходне везе - приметио је да "никада није прошао кроз ништа слично овоме".

"Никад нисам прошао кроз нешто слично, тако да ми је то први пут. Веома смо узнемирени, али узбуђени што можемо да остваримо овај сан о беби", рекао је он, те додаје да ће, пошто већ има ћерку, сада добити и сина.

Иако жели да има дете са сваком од својих жена, Артуро планира да користи јајну ћелију своје прве жене, Луани, за почетну имплантацију.

Иако су његове друге жене - Емели, Аманда и Олинда, Дамиана и Валкуириа - све сада на окупу, у почетку нису биле.

"У почетку је то била веома деликатна тема, посебно зато што желим дете са сваким од њих. Али то ц́е бити касније – тренутно је најбоља одлука сурогат мајчинство. Тренутно тражимо некога ко може бити сурогат и желимо некога ко нам улива поверење", објашњава Артуро.

Он каже да су вољни да потроше 40.798 долара на тај процес, али да су отворени и за идеју о усвајању у будуц́ности.

Раније је рекао да му је "сан" да има 10 жена и да са сваком од њих има дете.

"Моја жеља је одувек била да имам 10 жена. Имам само једну ц́ерку, али желим да имам дете са сваком од мојих жена. Љубав коју осец́ам према свакој је иста. Мислим да би било неправедно имати децу само са једним или двоје од њих", каже он.

Артур и Луана, који су обоје <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/свингери" таргет="_бланк" рел="ноопенер">свингери, одлучили су да отворе своју везу 2021. Формализовали су своју заједницу са другим женама у католичкој цркви, иако њихова свадба није правно обавезујуц́а због тога што је полигамија незаконита у Бразилу.

Зарађујуц́и 61.577 долара месечно на "<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/онлyфанс" таргет="_бланк" рел="ноопенер">ОнлyФанс"-у, где објављују видео-снимке и фотографије своје романтичне екипе, као и савете за секс, Луана и даље води бригу о њиховој вези.

Олинда је рекла: "Луана је прва жена и морала је да ме одобрава. Била је то мешавина осец́ања, али када смо се упознали, вец́ смо схватили повезаност која постоји између нас. Изгледа да је познајем из других живота. Очекујем да ц́емо сви радити све интензивно и учинити све што је могуц́е да се побринемо за моју љубав, Артура", рекла је она.

Артур, који се нада да ц́е имати 10 жена и имати дете са сваком од њих, рекао је: "Наш сексуални живот је заиста забаван и пријатан, а ја сам у почетку покушавао да имам секс по договору. Али прац́ење распореда је изазвало много проблема и понекад сам се осец́ао као да морам да имам секс због распореда, а не из задовољства. У другим приликама имао сам секс са једном женом док сам размишљао о другој", објашњава овај <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/бразилац" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Бразилац и додаје да се сада, са шест жена, ослободио распореда секса.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2023-03-30/03302023033056.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="590" />

Артур је нагомилао фанове тако што је поделио савете о сексу и своју неконвенционалну везу. Такође има налог на "ОнлyФанс"-у.

Он је за "Тхе Даилy Стар" рекао како му је "ОнлyФанс" донео нове могуц́ности: "Учимо све кроз платформу, од различитих позиција до чак охрабривања парова да се љуљају. Многи нису знали или су се плашили технике, али наши савети су натерали парове да се зближе код куц́е. 'ОнлyФанс' нам је донео бескрајне могуц́ности", закључио је овај Бразилац.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар