Đoković uzvratio Jokiću: Zaista sam polaskan

Novak i Nikola su uputili jedan drugom mnogo lepih reči

Tenis 30.05.2023 | 07:29
Đoković uzvratio Jokiću: Zaista sam polaskan

Novak Đoković je pobedio Aleksandra Kovačevića sa 3:o u prvom kolu Rolan Garosa , a posle uspešnog dana imao je vremena i za nešto neformalnije razgovore sa novinarima. 

Tako, voditleji "Teniss Chanel-a" su upitali Novaka za Jokića i izazvali momentalnu reakciju kod srpskog tenisera. Potom, Novaka su pitali da prokomentariše pohvale koje je dobio od Nikole Jokića i podsetili ga na reči superstara Denvera: "Novak inspiriše mališane. Želim da budem kao Novak. Koja je tvoja reakcija.

- Zaista sam polaskan. Video sam njegov intervju. Nismo bili u kontaktu. Zaista sam zahvalan. Upravo sam juče dobio njegov broj. Poslaću mu poruku. Nije lako dobiti njegov broj. Poslaću mu poruku da mu se zahvalim jer me je dirnuo. Neverovatne reči. Osećam isto za njega.

- Zaista je skroman, tako običan momak. Uđe u jednu od najboljih i najpopularnijih liga i dominira tokom tri godine. Slušam šta Dejvis,. Lebron, Adetokumbo kažu za njega i koliko ga cene. To me čini ponosnim kao ljubitelja košarke. Srbija je košarkaška zemlja. Zaista smo dobri u košarci kroz istoriju, ali, nikada nismo imali nekoga poput njega. Nadam se da ću ga gledati uživo jednog dana.

 

(Telegraf.rs) Foto: MN Press, Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar