Ђоковић узвратио Јокићу: Заиста сам поласкан

Новак и Никола су упутили један другом много лепих речи

Тенис 30.05.2023 | 07:29
Ђоковић узвратио Јокићу: Заиста сам поласкан

Новак Ђоковић је победио Александра Ковачевића са 3:о у првом колу Ролан Гароса , а после успешног дана имао је времена и за нешто неформалније разговоре са новинарима. 

Тако, водитлеји "Тенисс Цханел-а" су упитали Новака за Јокића и изазвали моменталну реакцију код српског тенисера. Потом, Новака су питали да прокоментарише похвале које је добио од Николе Јокића и подсетили га на речи суперстара Денвера: "Новак инспирише малишане. Желим да будем као Новак. Која је твоја реакција.

- Заиста сам поласкан. Видео сам његов интервју. Нисмо били у контакту. Заиста сам захвалан. Управо сам јуче добио његов број. Послаћу му поруку. Није лако добити његов број. Послаћу му поруку да му се захвалим јер ме је дирнуо. Невероватне речи. Осећам исто за њега.

- Заиста је скроман, тако обичан момак. Уђе у једну од најбољих и најпопуларнијих лига и доминира током три године. Слушам шта Дејвис,. Леброн, Адетокумбо кажу за њега и колико га цене. То ме чини поносним као љубитеља кошарке. Србија је кошаркашка земља. Заиста смо добри у кошарци кроз историју, али, никада нисмо имали некога попут њега. Надам се да ћу га гледати уживо једног дана.

 

(<стронг>Телеграф.рс) Фото: МН Пресс, Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар