Upoznajte „Golden Panorama 2“ apartmane na Zlatiboru

Dobrodošli u Kabex Invest prodajni centar - dom vrhunskih luksuznih apartmana na Zlatiboru. Ako uživate u luksuznu na mirnoj lokaciji, na čistom vazduhu okruženi prirodom, onda ste na pravom mestu. Vodimo vas u „Golden Panorama 2“ apartmane, koji mogu postati vaš novi dom na planini.

Srbija 03.06.2023 | 08:22
Upoznajte „Golden Panorama 2“ apartmane na Zlatiboru

Sa ukupno 65 apartmana različitih struktura, od 32 do 50 kvadratnih metara, „Golden Panorama 2“ podiže kvalitet stanovanja na viši nivo.

Naša strast prema vrhunskim materijalima i posvećenost kvalitetu gradnje čine ove apartmane pravim izborom, čak i za najzahtevnije kupce.

Prodaja apartmana na Zlatiboru: Tri nekretnine koje će vas oduševiti

Prodaja apartmana na Zlatiboru je u punom jeku, posebno sada pred letnju sezonu i početak godišnjih odmora kada svi traže beg u prirodu. Zato vam predstavljamo tri jedinstvena apartmana koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i pružiti vam luksuzno iskustvo na Zlatiboru.

Za romantične trenutke u dvoje, tu je apartman „Holiday“. Za porodične avanture, upoznajte apartman „Sunrise View“, a za nezaboravne trenutke s prijateljima, otkrijte čarobni apartman „Tornik“. Saznajte više o ovim luksuznim apartmanima i rezervišite svoje mesto u raju na Zlatiboru.

Udobnost i luksuz za romantične: Upoznajte apartman „Holiday“

Za sve parove koji žude za opuštajućim begom na planinu, predstavljamo apartman „Holiday“. Ovi apartmani srednje veličine, od 38.44m2, koji se nalaze na prvom i drugom spratu „Golden Panorama 2“ objekta odišu luksuzom i stvaraju ambijent koji će vas očarati. Moderno opremljena kuhinja, elegantno kupatilo, udobna spavaća soba i terasa činiće vaš boravak izuzetno ugodnim.

Uživajte u smart sistemu grejanja koji obezbeđuje uvek prijatnu temperaturu, dok toplotna izolacija odlično čuva toplotu, a zvučna garantuje tišinu, kako vama, tako i komšijama. Sigurnosna vrata i video nadzor obezbeđuju privatnost i bezbednost, dok blizina brojnih atraktivnih sadržaja u prirodi ili u samom centru Zlatibora, čini da vaš svaki dolazak na Zlatibor bude pun avantura.

Za room service, da se osećate kao u hotelu sa pet zvezdica, možete poručiti hranu i piće iz našeg restorana, dok će wellness i spa centar ili plivanje na bazenima unutar objekta samo dodatno upotpuniti vaše romantično iskustvo.

Apartman „Sunrise View“: Porodični raj na Zlatiboru

Za porodice koje žele prostran i raskošan apartman Sunrise View je savršen izbor. Sa svojih 48.09m2, ovaj apartman pruža dovoljno mesta za udoban boravak. Probudite se odmorni i sveži uz pogled na rađanje zore, koji će vas oduševiti kada pogledate kroz francuska vrata ka terasi i dalje ka nebu.

Uživajte u kvalitetnom hrastovom parketu, moderno opremljenom kupatilu i estetski privlačnoj kuhinji. Iskoristite prednosti smart sistema grejanja, toplotne i zvučne izolacije, kao i predivne italijanske keramike i vrhunskih sanitarija. Sa dve spavaće sobe od po 9m2, ovaj apartman je idealan za porodice sa decom.

Ujedno, u ostavi koja dolazi uz svaki apartman imaćete dovoljno mesta za sve kabaste stvari. Više ne morate ni da brinete o hrani za decu, jer se u okviru objekta nalazi restoran domaće kuhinje, a svoj boravak na Zlatiboru možete slobodno i produžiti bez brige o prljavom vešu, s obzirom da se u prizemlju objekta nalazi i vešeraj.

Zato znajte da ćete u „Sunrise View“ apartmanu pronaći udobnost kao kod kuće i luksuz koji vaša porodica zaslužuje.

Uživanje sa prijateljima na Zlatiboru u apartmnu „Tornik“

Oni kojima je nekretnina na planini potrebna da bi imali siguran smeštaj u prirodi i koji žele uživati u druženju sa prijateljima, predstavljamo apartman „Tornik“. Ovaj apartman od 40.94m2 savršeno je mesto za nezaboravne trenutke sa najbližima.

U open space prostoru, koji čine funkcionalna kuhinja i prostrana dnevna soba, možete pripremati zlatiborske specijalitete, dok vaši prijatelji uživaju u udobnom ambijentu. Spavaća soba apartmana „Tornik“ pruža privatnost i dovoljno prostora da se vi i vaši prijatelji smestite delom u spavaćoj, delom u dnevnoj sobi. Uz to bićete očarani prelepim pogledom koji se pruža kroz prozor i sa terase na koju se izlazi iz dnevne sobe.

Iako izdvojeni od strogog centra Zlatibora i mnoštva gradilišta, ovi apartmani su dovoljno blizu svim onim atraktivnim mestima za izlaske, restoranima, Dino Parku, Gold Gondoli, koji se u centru Zlatibora nalaze.

Zato ako „Tornik“ apartman bude vaš izbor sigurno ćete uživati u svakom trenutku provedenom sa prijateljima.

Izvanredne pogodnosti za uživanje: Wellness, spa i još mnogo toga

Ako se odlučite za kupovinu apartmana na Zlatiboru iz objekta „Golden Panorama 2“ nećete samo odmarati u prelepim apartmanima, već ćete imati pristup i nizu vrhunskih sadržaja. Opuštajte se u wellness i spa centru, iskoristite benefite finske saune, slane sobe i hidromasažne kade.

Tu, ali i na otvorenom i zatvorenom bazenu u sklopu objekta, možete relaksirati dušu i telo.

Od pogodnosti izdvajamo i ostavu za kabaste stvari, vešeraj, kao i restoran domaće kuhinje koji će zadovoljiti vaše gastronomske želje. Parking mesto sa punjačem za električne automobile je gratis, a garažno mesto možete dodatno kupiti. Obezbedili smo sve što vam je potrebno za potpuno uživanje i opuštanje tokom boravka na Zlatiboru.

Sigurna investicija u luksuzni životni stil: Golden Panorama 2

Ukoliko ste spremni da investirate u svoju budućnost, „Golden Panorama 2“ pruža vam izuzetnu priliku. Kao investitor projekta, Kabex Invest vam garantuje sigurnost i kvalitet. Odlučite se za kupovinu u fazi izgradnje i iskoristite ekskluzivne povoljnosti. Kupcima koji isplate 90% od ugovorene kupoprodajne cene, 10 radnih dana nakon potpisa Ugovora o kupoprodaji, odobrava se popust od 5%.

Iskoristite priliku da postanete deo ovog vrhunskog stambenog objekta, koji pruža luksuzni životni stil na planini. Onih dana kada vi ne budete u svom apartmanu možete iskoristiti našu ponudu koja se odnosi na uslužno izdavanje apartmana. Umesto vas, vaš apartman ćemo reklamirati, izdavati, održavati čistim, dočekivati i ispraćati goste.

Zato ostvarite svoje snove i obezbedite sigurnu i vrednu investiciju.

Rezervišite svoj luksuzni apartman na Zlatiboru već danas

Nemojte čekati, već danas rezervišite svoj apartman. „Golden Panorama 2“ je idealan izbor za one koji žele kvalitetan život i udobnost na jednoj od najlepših planina Srbije. Uživajte u prelepim panoramskim pogledima, vrhunskom kvalitetu gradnje i raznovrsnim sadržajima.

Kabex Invest, vaš pouzdan partner, pruža vam sigurnost i garanciju na vašu investiciju.

Za kompletnu ponudu „Golden Panorama 2“ apartmana i detaljne informacije o ceni javite nam se na 00381640360000 ili 00381640390000 radnim danima od 9h do 17h, ili posetite naš prodajni centar u Alekse Popovića 3 na Zlatiboru.

(BN) Foto: Golden Panorama

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sramno!

03.06.2023 09:21

Ovo je bogohuljenje. Crkve sve praznije a bigatuna sve više. Naravno, crkva se umiješala u politiku pa zato.

ODGOVORITE
Name

RE Sramno

03.06.2023 09:47

Crkva je uvijek služila za pranje para i opravdavanje kriminala... Ja sam mislio da su oni nekad bili skromniji, ali onda sam shvatio da su one "skromne" crkve iz srednjeg vijeka koštale hiljade i hiljade godišnjih zarada običnog naroda u to vrijeme

Name

Vesna

03.06.2023 09:35

Bolje je otići u Hong Kong nego na Zlatibor. Sve je uništeno... To je posatao grad izgubilo je svoju smisao..

ODGOVORITE
Name

Ha Ha

03.06.2023 10:11

Upravo sam pomislio da ovo uporedim sa Hong-Kongom, pretekla si me ! "Zanimljivo", dođeš na planinu i okoliš posmatraš iz solitera ! Da li je moguće da se seljakluk uvukao u sve pore društva, pa tako i u turizam , urbanizam i građevinarstvo ! Pohlepa je "čudo" !

Name

Realno

03.06.2023 22:26

Nije Zlatibor samo centar. Zlatibor je velika planina sa mnogo lijepih mjesta koje treba posjetiti. A vi što neznate otići dalje od centra, ko vam je kriv. Hvala Bogu da se gradi.

Name

Ana

05.06.2023 21:37

Nijedna planina neoduse takvom lepotom i takvim sadrzajem kao Zlatibor. Sve pohvale za investitore iz Berlina Kabeх . Golden Panorama je pravo mesto za kupivinu Vaseg apatmana . Samo neka se gradi i radi

ODGOVORITE
Name

Jana

03.12.2023 21:58

Svaka cast . Složena braća su svojim radom dokazala ko su. Svako ima pravo da gradi Vaše snove. Oni su uspeli jer su posebni i jedinstveni. Sloga pobeđuje. Predivni i radni momci. Mogu da im zavide na složi i uspehu.

ODGOVORITE