Упознајте „Голден Панорама 2“ апартмане на Златибору

Добродошли у Кабеx Инвест продајни центар - дом врхунских луксузних апартмана на Златибору. Ако уживате у луксузну на мирној локацији, на чистом ваздуху окружени природом, онда сте на правом месту. Водимо вас у „Голден Панорама 2“ апартмане, који могу постати ваш нови дом на планини.

Србија 03.06.2023 | 08:22
Упознајте „Голден Панорама 2“ апартмане на Златибору

Са укупно 65 апартмана различитих структура, од 32 до 50 квадратних метара, „Голден Панорама 2“ подиже квалитет становања на виши ниво.

Наша страст према врхунским материјалима и посвећеност квалитету градње чине ове апартмане правим избором, чак и за најзахтевније купце.

Продаја апартмана на Златибору: Три некретнине које ће вас одушевити

Продаја апартмана на Златибору је у пуном јеку, посебно сада пред летњу сезону и почетак годишњих одмора када сви траже бег у природу. Зато вам представљамо три јединствена апартмана који ће задовољити све ваше потребе и пружити вам луксузно искуство на Златибору.

За романтичне тренутке у двоје, ту је апартман „Холидаy“. За породичне авантуре, упознајте апартман „Сунрисе Виеw“, а за незаборавне тренутке с пријатељима, откријте чаробни апартман „Торник“. Сазнајте више о овим луксузним апартманима и резервишите своје место у рају на Златибору.

Удобност и луксуз за романтичне: Упознајте апартман „Холидаy“

За све парове који жуде за опуштајућим бегом на планину, представљамо апартман „Холидаy“. Ови апартмани средње величине, од 38.44м2, који се налазе на првом и другом спрату „Голден Панорама 2“ објекта одишу луксузом и стварају амбијент који ће вас очарати. Модерно опремљена кухиња, елегантно купатило, удобна спаваћа соба и тераса чиниће ваш боравак изузетно угодним.

Уживајте у смарт систему грејања који обезбеђује увек пријатну температуру, док топлотна изолација одлично чува топлоту, а звучна гарантује тишину, како вама, тако и комшијама. Сигурносна врата и видео надзор обезбеђују приватност и безбедност, док близина бројних атрактивних садржаја у природи или у самом центру Златибора, чини да ваш сваки долазак на Златибор буде пун авантура.

За роом сервице, да се осећате као у хотелу са пет звездица, можете поручити храну и пиће из нашег ресторана, док ће wеллнесс и спа центар или пливање на базенима унутар објекта само додатно употпунити ваше романтично искуство.

Апартман „Сунрисе Виеw“: Породични рај на Златибору

За породице које желе простран и раскошан апартман Сунрисе Виеw је савршен избор. Са својих 48.09м2, овај апартман пружа довољно места за удобан боравак. Пробудите се одморни и свежи уз поглед на рађање зоре, који ће вас одушевити када погледате кроз француска врата ка тераси и даље ка небу.

Уживајте у квалитетном храстовом паркету, модерно опремљеном купатилу и естетски привлачној кухињи. Искористите предности смарт система грејања, топлотне и звучне изолације, као и предивне италијанске керамике и врхунских санитарија. Са две спаваће собе од по 9м2, овај апартман је идеалан за породице са децом.

Уједно, у остави која долази уз сваки апартман имаћете довољно места за све кабасте ствари. Више не морате ни да бринете о храни за децу, јер се у оквиру објекта налази ресторан домаће кухиње, а свој боравак на Златибору можете слободно и продужити без бриге о прљавом вешу, с обзиром да се у приземљу објекта налази и вешерај.

Зато знајте да ћете у „Сунрисе Виеw“ апартману пронаћи удобност као код куће и луксуз који ваша породица заслужује.

Уживање са пријатељима на Златибору у апартмну „Торник“

Они којима је некретнина на планини потребна да би имали сигуран смештај у природи и који желе уживати у дружењу са пријатељима, представљамо апартман „Торник“. Овај апартман од 40.94м2 савршено је место за незаборавне тренутке са најближима.

У опен спаце простору, који чине функционална кухиња и пространа дневна соба, можете припремати златиборске специјалитете, док ваши пријатељи уживају у удобном амбијенту. Спаваћа соба апартмана „Торник“ пружа приватност и довољно простора да се ви и ваши пријатељи сместите делом у спаваћој, делом у дневној соби. Уз то бићете очарани прелепим погледом који се пружа кроз прозор и са терасе на коју се излази из дневне собе.

Иако издвојени од строгог центра Златибора и мноштва градилишта, ови апартмани су довољно близу свим оним атрактивним местима за изласке, ресторанима, Дино Парку, Голд Гондоли, који се у центру Златибора налазе.

Зато ако „Торник“ апартман буде ваш избор сигурно ћете уживати у сваком тренутку проведеном са пријатељима.

Изванредне погодности за уживање: Wеллнесс, спа и још много тога

Ако се одлучите за куповину апартмана на Златибору из објекта „Голден Панорама 2“ нећете само одмарати у прелепим апартманима, већ ћете имати приступ и низу врхунских садржаја. Опуштајте се у wеллнесс и спа центру, искористите бенефите финске сауне, слане собе и хидромасажне каде.

Ту, али и на отвореном и затвореном базену у склопу објекта, можете релаксирати душу и тело.

Од погодности издвајамо и оставу за кабасте ствари, вешерај, као и ресторан домаће кухиње који ће задовољити ваше гастрономске жеље. Паркинг место са пуњачем за електричне аутомобиле је гратис, а гаражно место можете додатно купити. Обезбедили смо све што вам је потребно за потпуно уживање и опуштање током боравка на Златибору.

Сигурна инвестиција у луксузни животни стил: Голден Панорама 2

Уколико сте спремни да инвестирате у своју будућност, „Голден Панорама 2“ пружа вам изузетну прилику. Као инвеститор пројекта, Кабеx Инвест вам гарантује сигурност и квалитет. Одлучите се за куповину у фази изградње и искористите ексклузивне повољности. Купцима који исплате 90% од уговорене купопродајне цене, 10 радних дана након потписа Уговора о купопродаји, одобрава се попуст од 5%.

Искористите прилику да постанете део овог врхунског стамбеног објекта, који пружа луксузни животни стил на планини. Оних дана када ви не будете у свом апартману можете искористити нашу понуду која се односи на услужно издавање апартмана. Уместо вас, ваш апартман ћемо рекламирати, издавати, одржавати чистим, дочекивати и испраћати госте.

Зато остварите своје снове и обезбедите сигурну и вредну инвестицију.

Резервишите свој луксузни апартман на Златибору већ данас

Немојте чекати, већ данас резервишите свој апартман. „Голден Панорама 2“ је идеалан избор за оне који желе квалитетан живот и удобност на једној од најлепших планина Србије. Уживајте у прелепим панорамским погледима, врхунском квалитету градње и разноврсним садржајима.

Кабеx Инвест, ваш поуздан партнер, пружа вам сигурност и гаранцију на вашу инвестицију.

За комплетну понуду „Голден Панорама 2“ апартмана и детаљне информације о цени јавите нам се на 00381640360000 или 00381640390000 радним данима од 9х до 17х, или посетите наш продајни центар у Алексе Поповића 3 на Златибору.

(БН) Фото: Голден Панорама

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Срамно!

03.06.2023 09:21

Ово је богохуљење. Цркве све празније а бигатуна све више. Наравно, црква се умијешала у политику па зато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Срамно

03.06.2023 09:47

Црква је увијек служила за прање пара и оправдавање криминала... Ја сам мислио да су они некад били скромнији, али онда сам схватио да су оне "скромне" цркве из средњег вијека коштале хиљаде и хиљаде годишњих зарада обичног народа у то вријеме

Name

Весна

03.06.2023 09:35

Боље је отићи у Хонг Конг него на Златибор. Све је уништено... То је посатао град изгубило је своју смисао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

03.06.2023 10:11

Управо сам помислио да ово упоредим са Хонг-Конгом, претекла си ме ! "Занимљиво", дођеш на планину и околиш посматраш из солитера ! Да ли је могуће да се сељаклук увукао у све поре друштва, па тако и у туризам , урбанизам и грађевинарство ! Похлепа је "чудо" !

Name

Реално

03.06.2023 22:26

Није Златибор само центар. Златибор је велика планина са много лијепих мјеста које треба посјетити. А ви што незнате отићи даље од центра, ко вам је крив. Хвала Богу да се гради.

Name

Ана

05.06.2023 21:37

Ниједна планина неодусе таквом лепотом и таквим садрзајем као Златибор. Све похвале за инвеститоре из Берлина Кабех . Голден Панорама је право место за купивину Васег апатмана . Само нека се гради и ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

03.12.2023 21:58

Свака цаст . Сложена браћа су својим радом доказала ко су. Свако има право да гради Ваше снове. Они су успели јер су посебни и јединствени. Слога побеђује. Предивни и радни момци. Могу да им завиде на сложи и успеху.

ОДГОВОРИТЕ