Otvorena poslovnica Mikrofina u Janji: Bolje finansijsko povezivanje lokalne zajednice

Mikrofin, vodeće mikrokreditno društvo u Bosni i Hercegovini, s ponosom je 1. juna otvorilo novu ekspozituru u Janji. Ovim otvaranjem, ukupan broj filijala Mikrofina u Bosni i Hercegovini povećan je na 97.

Republika Srpska 05.06.2023 | 11:52
Otvorena poslovnica Mikrofina u Janji: Bolje finansijsko povezivanje lokalne zajednice

Novootvorena terenska kancelarija Mikrofin Janja pruža nove mogućnosti za preduzetnike, poljoprivrednike i građane ovog područja. Sada će imati priliku da lakše i brže realizuju svoje finansijske planove. Ovo je posebno važno za one kojima je pristup tradicionalnom bankarskom sektoru bio otežan.

Otvaranjem eskpoziture u Janji još jednom smo potvrdili našu posvećenost i stratešku opredijeljenost da olakšamo pristup finansijama i budemo pouzdan partner našim klijentima širom Bosne i Hercegovine. Kroz dugogodišnje iskustvo, kvalitetnu ponudu i brzu uslugu, Mikrofin je postao tržišni lider. Već više od 25 godina pružamo podršku razvoju preduzetništva i poboljšanju uslova života čitavih porodica. U tom smislu, sada sa velikim zadovoljstvom pružamo naše usluge stanovnicima Janje, koji brzo i lako mogu da dobiju kredit“, istakla je Dragana Rodić, šef filijale Bijeljina, pod čijom ingerencijom djeluje terenska kancelarija u Janji.

Poslovnica Mikrofin Janja radi za klijente svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova na adresi Bijeljinska 138, Janja. Za sve dodatne informacije klijenti se mogu obratiti na kontakt telefon 055/490-808.

(PR)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VeljaNevolja

05.06.2023 14:06

Manje su kamate kod mene

ODGOVORITE
Name

ZELENASI

05.06.2023 16:29

KAMATA 31 %

ODGOVORITE
Name

Da da

05.06.2023 19:28

I po kucama ce dijeliti kredite da operu prljavi nivac daju oenzionerima pred smrt kredite i ostavinske rasprave nece ni biti za naslednike sve ce popasti penzionerima i siromasnim do koske!!! Strasno zlo nevidjeno!! Narod zivi na kreditima ili bjezi bez obziranja!

ODGOVORITE
Name

Re

05.06.2023 22:04

Bas tako. Zelenasi na djelu. Cudi me da Islamska zajednica BiH ne diže glas protiv ovoga novog zla koje je u ekspanziji. Privid pomoći koji gura u propast čitave porodice jer država daje mizeriju od penzije a onda uskacu ovakvi da “pomognu” tom jadnom penzioneru.