Отворена пословница Микрофина у Јањи: Боље финансијско повезивање локалне заједнице

Микрофин, водеће микрокредитно друштво у Босни и Херцеговини, с поносом је 1. јуна отворило нову експозитуру у Јањи. Овим отварањем, укупан број филијала Микрофина у Босни и Херцеговини повећан је на 97.

Република Српска 05.06.2023 | 11:52
Отворена пословница Микрофина у Јањи: Боље финансијско повезивање локалне заједнице

Новоотворена теренска канцеларија Микрофин Јања пружа нове могућности за предузетнике, пољопривреднике и грађане овог подручја. Сада ће имати прилику да лакше и брже реализују своје финансијске планове. Ово је посебно важно за оне којима је приступ традиционалном банкарском сектору био отежан.

Отварањем ескпозитуре у Јањи још једном смо потврдили нашу посвећеност и стратешку опредијељеност да олакшамо приступ финансијама и будемо поуздан партнер нашим клијентима широм Босне и Херцеговине. Кроз дугогодишње искуство, квалитетну понуду и брзу услугу, Микрофин је постао тржишни лидер. Вец́ више од 25 година пружамо подршку развоју предузетништва и побољшању услова живота читавих породица. У том смислу, сада са великим задовољством пружамо наше услуге становницима Јање, који брзо и лако могу да добију кредит“, истакла је Драгана Родиц́, шеф филијале Бијељина, под чијом ингеренцијом дјелује теренска канцеларија у Јањи.

Пословница Микрофин Јања ради за клијенте сваког радног дана од 8.00 до 16.00 часова на адреси Бијељинска 138, Јања. За све додатне информације клијенти се могу обратити на контакт телефон 055/490-808.

(ПР)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ВељаНевоља

05.06.2023 14:06

Мање су камате код мене

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕЛЕНАСИ

05.06.2023 16:29

КАМАТА 31 %

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

05.06.2023 19:28

И по куцама це дијелити кредите да оперу прљави нивац дају оензионерима пред смрт кредите и оставинске расправе неце ни бити за наследнике све це попасти пензионерима и сиромасним до коске!!! Страсно зло невидјено!! Народ зиви на кредитима или бјези без обзирања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.06.2023 22:04

Бас тако. Зеленаси на дјелу. Цуди ме да Исламска заједница БиХ не диже глас против овога новог зла које је у експанзији. Привид помоћи који гура у пропаст читаве породице јер држава даје мизерију од пензије а онда ускацу овакви да “помогну” том јадном пензионеру.