Vučić: U srijedu važne vijesti za građane Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku građanima danas sa terase zgrade Predsedništva.

Srbija 05.06.2023 | 12:08
Vučić: U srijedu važne vijesti za građane Srbije

Sa njim su bili i premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

- Prošlo je tačno 10 dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama, i koji iznose određene zahteve, da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zainteresovani da razgovaraju - rekao je predsednik.

On dodaje da mu je žao zbog toga, i da misli da je to velika greška.

- U demokratskim društvima, stvari se rešavaju razgovorom. Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima. Pri svemu tome, znajući koliko obmanjujete javnost.

Stvari se rešavaju razgovorima i kompromisima. Pošto mi imamo svo vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo. Razgovori su najvažniji. - rekao je predsednik.

On kaže da veruje da će se neko ohrabriti da počne da razgovara.

- Sa druge strane, mi nemamo vremena da gubimo kada je u pitanju naša Srbija. Zato ćemo u narednim danima izaći sa novim planovima. Donosimo izvanredne vesti za naše građane, u sredu ćemo to obelodaniti. Ja pozivam sve druge da radimo, da radimo, da radimo, kao nikada do sada, još snažnije.

Pozivam Srbiju da se ujedini, i u sredu pre dolaska indijske predsednice, ili po njenom dolasku, građani Srbije imaće mnogo važnih vesti, kako političkih, tako ekonomskih i svih drugih. Pozivam sve druge da radimo kao nikada do sada, još snažnije.

Pozivam Srbiju da se ujedini, u sredu će građani Srbije imati mnogo važnih vesti, kako političkih tako i drugih. Živela Srbija", rekao je predsednik.

(Kurir) Foto:Instagram

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Jovica

05.06.2023 12:51

"U demokratskim društima stvari se rešavaju razgovorom". Znači, tamo nedje daleko. Lik koji nikada nije imao TV duel sa bilo kim poziva na razgovor.

ODGOVORITE
Name

Luka

05.06.2023 12:52

Narod na, KiM živi u getu a ti pričaš bajke, strašno.

ODGOVORITE
Name

Re Luka

05.06.2023 15:22

Narod jeste u getu. Ali zahvaljujući takvim kao što si ti. Sve ste prodali za dinar. Vučiču raspiši izbore, pa da vide koliko ih želi pošten i razuman narod. Pusti ove što idu po pamet u strane ambasade. Bolje da su drogiran, već što su zapoganjeni zapadnom demokratijom.

Name

za luku

05.06.2023 15:22

alajsi ti pametan ko markov alat sveti pamet iz usiju viri

Name

Raso

05.06.2023 15:13

😂😂😂 satrace ih ovaj psihopata...😂😂😂

ODGOVORITE
Name

yyy

05.06.2023 15:25

nekavas dragi bog cuva presednice ti sacuva srbiju i podizeje sa kolena da postane ponova ponosna drzava sa tobom na celu i tvojim saradnicima zivi bili

ODGOVORITE
Name

Jode

05.06.2023 15:43

Podrška predsjedniku i nemoj te se osvrtati na budale što vas napadaju jer oni su vodili državu znamo svi kako.Živio Vučić, živila Srbija.

ODGOVORITE
Name

Vucic

05.06.2023 18:38

Ziveo!!!!