Вучић: У сриједу важне вијести за грађане Србије

Председник Србије Александар Вучић послао је поруку грађанима данас са терасе зграде Председништва.

Србија 05.06.2023 | 12:08
Вучић: У сриједу важне вијести за грађане Србије

Са њим су били и премијерка Ана Брнабић и министар финансија Синиша Мали.

- Прошло је тачно 10 дана од када сам позвао оне који протестују на улицама, и који износе одређене захтеве, да дођу да разговарамо. Нису се јавили, нису заинтересовани да разговарају - рекао је председник.

Он додаје да му је жао због тога, и да мисли да је то велика грешка.

- У демократским друштвима, ствари се решавају разговором. Не решавају се ствари тако што ћете мене, Ану, Синишу, било кога, свакога дана називати ненормалним, лудацима, убицама, криминалцима. При свему томе, знајући колико обмањујете јавност.

Ствари се решавају разговорима и компромисима. Пошто ми имамо сво време овога света да чекамо на те разговоре, наставићемо то да чинимо. Разговори су најважнији. - рекао је председник.

Он каже да верује да ће се неко охрабрити да почне да разговара.

- Са друге стране, ми немамо времена да губимо када је у питању наша Србија. Зато ћемо у наредним данима изаћи са новим плановима. Доносимо изванредне вести за наше грађане, у среду ћемо то обелоданити. Ја позивам све друге да радимо, да радимо, да радимо, као никада до сада, још снажније.

Позивам Србију да се уједини, и у среду пре доласка индијске председнице, или по њеном доласку, грађани Србије имаће много важних вести, како политичких, тако економских и свих других. Позивам све друге да радимо као никада до сада, још снажније.

Позивам Србију да се уједини, у среду ће грађани Србије имати много важних вести, како политичких тако и других. Живела Србија", рекао је председник.

(Курир) Фото:Инстаграм

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Јовица

05.06.2023 12:51

"У демократским друштима ствари се решавају разговором". Значи, тамо недје далеко. Лик који никада није имао ТВ дуел са било ким позива на разговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

05.06.2023 12:52

Народ на, КиМ живи у гету а ти причаш бајке, страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лука

05.06.2023 15:22

Народ јесте у гету. Али захваљујући таквим као што си ти. Све сте продали за динар. Вучичу распиши изборе, па да виде колико их жели поштен и разуман народ. Пусти ове што иду по памет у стране амбасаде. Боље да су дрогиран, већ што су запогањени западном демократијом.

Name

за луку

05.06.2023 15:22

алајси ти паметан ко марков алат свети памет из усију вири

Name

Расо

05.06.2023 15:13

😂😂😂 сатраце их овај психопата...😂😂😂

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyy

05.06.2023 15:25

некавас драги бог цува преседнице ти сацува србију и подизеје са колена да постане понова поносна дрзава са тобом на целу и твојим сарадницима зиви били

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоде

05.06.2023 15:43

Подршка предсједнику и немој те се освртати на будале што вас нападају јер они су водили државу знамо сви како.Живио Вучић, живила Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуциц

05.06.2023 18:38

Зивео!!!!