Nova gastro ponuda u Tropic marketu Trn

Proteklog vikenda trgovački lanac Tropic u Trnu otvorio je nove odjele sa svježim proizvodima.

Republika Srpska 05.06.2023 | 13:01
Nova gastro ponuda u Tropic marketu Trn

Riječ je o gastro odjelu sa samouslužnim vitrinama sa gotovim jelima, salatama, supama i čorbama na kojima kupcima kombinuju obrok po jedinstvenoj cijeni. Novootvoreni su i odjeli slastičarne sa raznovrsnim asortimanom torti i kolača iz vlastite proizvodnje, kao i odjel samouslužne i uslužne pekare. 

„Unazad nekoliko mjeseci trajali su radovi na renoviranju marketa u Trnu. Zahvalni smo svojim kupcima koji su proteklih mjeseci imali razumijevanja i strpljenja prilikom kupovine. Zadovoljstvo nam je, prije svega, što smo i u ovom marketu koji odiše komšijskim duhom proširili asortiman ponudom iz svoje kuhinje. Nesumjivo će svi naši kupci uživati u širokoj i ukusnoj ponudi svježe i sa ljubavlju pripremljenih gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda,” navela je Aleksandra Marković, PR trgovačkog lanca Tropic.

Osim novih odjela, cjelokupan market preuređen je u modernom ruhu te se sada prostire na više od 1000 kvadratnih metara i raspolaže prostorom za konzumaciju hrane. 

Povodom otvaranja novih odjela, Tropic je svojim kupcima pripremio degustacije proizvoda iz svoje gastronomske ponude, kao i kupone iznenađenja sa popustima na gotova jela, torte i kolače. 

U veseloj atmosferi uživali su i najmlađi posjetioci, uz zabavno animatorski program.

(PR)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

+

05.06.2023 13:33

BRAVO. SREĆAN U USPIJEŠAN RAD VAM ŽELIM. MISLIM, DA JE DIJELATNOST PRIKLADNA NAČINU ŽIVOTA, ZAPOSLENIH. VREMENA ONI MALO IMAJU. A PONUDA SVEOBUHVATNA. NADAM SE DA ĆE I CIJENE BITI PRIBLIŽNO MOGUĆNOSTIMA GRAĐANA. JA SAM DALEKO SAM I PENZIONER SAM. ČIM BUDE PRILIKA MISLIM DA ĆU OBAVEZNO NAVRATITI. DA SE UVIJERIM. SREĆNO.

ODGOVORITE
Name

Šta mi vrijedi...

05.06.2023 15:06

...kad nemam para

ODGOVORITE
Name

Mo

05.06.2023 20:14

Sta vrijedi kad su postali ubjedljivo najskuplji.

ODGOVORITE