Нова гастро понуда у Тропиц маркету Трн

Протеклог викенда трговачки ланац Тропиц у Трну отворио је нове одјеле са свјежим производима.

Република Српска 05.06.2023 | 13:01
Нова гастро понуда у Тропиц маркету Трн

Ријеч је о гастро одјелу са самоуслужним витринама са готовим јелима, салатама, супама и чорбама на којима купцима комбинују оброк по јединственој цијени. Новоотворени су и одјели сластичарне са разноврсним асортиманом торти и колача из властите производње, као и одјел самоуслужне и услужне пекаре. 

„Уназад неколико мјесеци трајали су радови на реновирању маркета у Трну. Захвални смо својим купцима који су протеклих мјесеци имали разумијевања и стрпљења приликом куповине. Задовољство нам је, прије свега, што смо и у овом маркету који одише комшијским духом проширили асортиман понудом из своје кухиње. Несумјиво ће сви наши купци уживати у широкој и укусној понуди свјеже и са љубављу припремљених готових јела, пекарских и посластичарских производа,” навела је Александра Марковић, ПР трговачког ланца Тропиц.

Осим нових одјела, цјелокупан маркет преуређен је у модерном руху те се сада простире на више од 1000 квадратних метара и располаже простором за конзумацију хране. 

Поводом отварања нових одјела, Тропиц је својим купцима припремио дегустације производа из своје гастрономске понуде, као и купоне изненађења са попустима на готова јела, торте и колаче. 

У веселој атмосфери уживали су и најмлађи посјетиоци, уз забавно аниматорски програм.

(ПР)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

+

05.06.2023 13:33

БРАВО. СРЕЋАН У УСПИЈЕШАН РАД ВАМ ЖЕЛИМ. МИСЛИМ, ДА ЈЕ ДИЈЕЛАТНОСТ ПРИКЛАДНА НАЧИНУ ЖИВОТА, ЗАПОСЛЕНИХ. ВРЕМЕНА ОНИ МАЛО ИМАЈУ. А ПОНУДА СВЕОБУХВАТНА. НАДАМ СЕ ДА ЋЕ И ЦИЈЕНЕ БИТИ ПРИБЛИЖНО МОГУЋНОСТИМА ГРАЂАНА. ЈА САМ ДАЛЕКО САМ И ПЕНЗИОНЕР САМ. ЧИМ БУДЕ ПРИЛИКА МИСЛИМ ДА ЋУ ОБАВЕЗНО НАВРАТИТИ. ДА СЕ УВИЈЕРИМ. СРЕЋНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта ми вриједи...

05.06.2023 15:06

...кад немам пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мо

05.06.2023 20:14

Ста вриједи кад су постали убједљиво најскупљи.

ОДГОВОРИТЕ