Suzan Bojl doživela moždani udar!

Škotska pevačica Suzan Bojl iznenadila je obožavatelje pojavljivanjem u finalu šoua "Britanija ima talenat". Na sceni je otpevala pesmu koju je izvela 2009. na audiciji, "I Dreamed a Dream". Međutim, tokom gostovanja u šouu otkrila je i da je pretrpela moždani udar u aprilu i da se bojala može li uopšte da nastupi nakon što joj se zdravlje pogoršalo.

Zabava 05.06.2023 | 17:35
Suzan Bojl doživela moždani udar!

"Sjajan je osećaj biti ovde. Za mene je stvarno posebno jer sam u aprilu doživela manji moždani udar. Borila sam se da se vratim na scenu i uspela sam", rekla je nakon nastupa.

 

Sajmon Kauel, član žirija u šouu, rekao joj je: "Suzan, mi ti toliko dugujemo. Znao sam da nisi dobro, ali ako bi se iko vratio na ovu scenu, to bi bila ti. Bez tebe ne bi bilo isto."

Podsetimo, Suzan Bojl proslavila se 2009. godine nastupom u šouu "Britanija ima talenat". Otpevala je pesmu "I Dreamed a Dream" i za samo 72 sata prikupila više od 2,5 miliona pregleda na Jutjubu.

Suzan je u pomenutom takmičenju došla do finala u kome je zauzela drugo mesto. Tokom karijere zaradila je 22 miliona funti, ali nije postala rasipna, već je nastavila sa skromnim životom. Još uvek živi u svojoj kući iz detinjstva u zapadnom Lotijanu.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Komentari / 0

Ostavite komentar