Breskvica o zabrani: Stanivuković me je istraživao pa pronašao neke slike!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nedavno je doneo zabranu o nastupima za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, među kojima je i Anđela Ignjatović Breskvica.

Zabava 14.09.2023 | 17:40
Breskvica o zabrani: Stanivuković me je istraživao pa pronašao neke slike!

Pevačica je prvi put javno progovorila o zabrani i otkrila da li je iznenadila ovakva odluka .

- Bila sam jako iznenađena, jer ne vidim zašto bi neko bilo gde nekoga zabranio. U redu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima, ima svoju publiku. Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punoletne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne. Nikome nije jasno zašto sam se ja našla na toj listi - rekla je Breskvica i otkrila koje je opravdanje Stanivuković naveo o njenoj zabrani.

- U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je verovatno istraživao moju ličnost, pa su pronađene neke moje fotografije iz spota "Lutka" u kojoj ja sa svoje dve drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjaluci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja sa tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primer - kaže Breskvica u emisiji "Kec na jedanaest" i dodaje da je mišljenje gradonačelnika ne zanima preterano.

- Neke moje pesme nemaju dubokoumne tekstove, ali nemaju pozivanje na nasilje, vulgarnost. Sa druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je sa mnogo lepim tekstovima, smatram da su "Sava i Dunav" i "Ko to tamo" prelepe numere i da svako može da se pronađe u njima. Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji sa decom, i posle nastupa, ti isti roditelji dovode svoju decu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju. Tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno - zaključila je Breskvica.

Draško Stanivuković, BreskvicaFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINTSCREEN TV PINK

Podsetimo, Stanivuković je najpre zabranio Dragomiru Despići Desingerici i Luki Bijeloviću Pljugici da održe nastup u tom gradu, a zatim je u sledećem obraćanju pomenuo i Anđelu.

(Kurir/ 24sedam)

Komentari / 0

Ostavite komentar