Saobraćajna nezgoda u Doboju, povrijeđen pješak

U ulici Kralja Dragutina u Doboju dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je u učestvovao pješak i putničko vozilo.

Republika Srpska 25.04.2024 | 14:26
Saobraćajna nezgoda u Doboju, povrijeđen pješak

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio pješak i medicinska pomoć mu se ukazuje u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Stepen povreda za sada nije poznat.

Uviđaj je u toku, a vrše ga policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, saopšteno iz Policijske uprave Doboj.

Nezvanično saznajemo da povrede nisu opasne po zivot.

(BN) Foto: BN

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nenad-Nostradamus

25.04.2024 17:00

Opet pjesak nagazio auto,svi pjesaci treba da placaju Kasko osiguranje.

ODGOVORITE
Name

Центраш

25.04.2024 19:41

У поменутој улици станујем и прелазак на другу страну често изгледа као она игра гдје жаба треба да прође 5 трака што је иритирајуће и недопустиво с обзиром да се ради о градској саобраћајној вези у центру града.. И поред знака и самог пјешачког прелаза између два семафора возачи често не стану него пролазе док се скоро не нагази ногом и ако прелазим-о с бебом! У последњих годину дана сам и сам имао двије “прилике” за удар, у оба случаја млади возачи, од којих је један гледао у телефон а други се извинуо јер звјерла ко зна гдје.. напомињем да постоји знак, улица је “уска” по старом стандарду, искрпљена већим дијелом, улази зграда немал’ воде на исту и близу су семафори али то возаче не спрјечава да до поменутог стигну што прије а обично се ради о “бијесним” возилима и младићима вјероватно “татиним усранцима”. Прије или касније неког ћу извући из возила у намјери да га испребијам и полупам возило, ако останем жив! Предлажем “лежеће” испред пјешачких, као што су их поставили у свакој другој улици и камере “за брзину” јер видим да имају средстава за оне о “трајању регистрације” пошто народ нема пара да поствља камере на сваки ћошак зграда као гдин градоначелник и његов господар.

ODGOVORITE