Саобраћајна незгода у Добоју, повријеђен пјешак

У улици Краља Драгутина у Добоју догодила се саобраћајна незгода у којој је у учествовао пјешак и путничко возило.

Република Српска 25.04.2024 | 14:26
Саобраћајна незгода у Добоју, повријеђен пјешак

У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде је задобио пјешак и медицинска помоћ му се указује у болници "Свети апостол Лука" у Добоју.

Степен повреда за сада није познат.

Увиђај је у току, а врше га полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој, саопштено из Полицијске управе Добој.

Незванично сазнајемо да повреде нису опасне по зивот.

(БН) Фото: БН

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ненад-Нострадамус

25.04.2024 17:00

Опет пјесак нагазио ауто,сви пјесаци треба да плацају Каско осигурање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Центраш

25.04.2024 19:41

У поменутој улици станујем и прелазак на другу страну често изгледа као она игра гдје жаба треба да прође 5 трака што је иритирајуће и недопустиво с обзиром да се ради о градској саобраћајној вези у центру града.. И поред знака и самог пјешачког прелаза између два семафора возачи често не стану него пролазе док се скоро не нагази ногом и ако прелазим-о с бебом! У последњих годину дана сам и сам имао двије “прилике” за удар, у оба случаја млади возачи, од којих је један гледао у телефон а други се извинуо јер звјерла ко зна гдје.. напомињем да постоји знак, улица је “уска” по старом стандарду, искрпљена већим дијелом, улази зграда немал’ воде на исту и близу су семафори али то возаче не спрјечава да до поменутог стигну што прије а обично се ради о “бијесним” возилима и младићима вјероватно “татиним усранцима”. Прије или касније неког ћу извући из возила у намјери да га испребијам и полупам возило, ако останем жив! Предлажем “лежеће” испред пјешачких, као што су их поставили у свакој другој улици и камере “за брзину” јер видим да имају средстава за оне о “трајању регистрације” пошто народ нема пара да поствља камере на сваки ћошак зграда као гдин градоначелник и његов господар.

ОДГОВОРИТЕ