Tuzla: Muškarac koji je ubio ženu i djecu ostavio i poruku

Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje djece, starosti devet i dvije godine, a zatim prešao u stan zgrade prekoputa i počinio samoubistvo. On se bacio sa zgrade.

Bosna i Hercegovina 21.05.2024 | 11:52
Tuzla: Muškarac koji je ubio ženu i djecu ostavio i poruku

Istražni timovi pronašli su sjekiru kojom je najvjerovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti. Naređeno je vještačenje.

Prema nezvaničnim informacijama, tužioci i istražitelji vjeruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. No, za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

Čičkušić se, kako je za "Avaz" potvrđeno, prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar. On je bio radnik Kliničkog centra Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Njemačku.

On je, kako je do sada pokazala istraga, brutalni zločin isplanirao u detalje. Avaz saznaje da je Čičkušić nekoliko dana prije zločina kupio sjekiru na pijaci kod Hemeta i da je njome ubio članove porodice.

U stanu je zatečen  stravičan prizor, a cijeli stan je uništen i ispremještan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela.

Ono što je šokiralo istražioce jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

(Avaz) Foto: Avaz

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

OLI

21.05.2024 12:28

Kojima smo monstrumima okruženi,neka nam je bog na pomoći

ODGOVORITE
Name

re oli

21.05.2024 14:33

Ispostavilo se da je najviše spavajućih monstruma u policiji, samo se jednog dana aktiviraju.

Name

SNSD

21.05.2024 14:18

Bože sačuvaj nas.

ODGOVORITE
Name

О_о

21.05.2024 14:57

Да је државе и памети, па увести објективно психо вјештачење прије брака, не би било оволиког зла. Све некако, али побити своју дјецу... АЛООО! ДЈЕЦА СУ СВЕТИЊА!

ODGOVORITE
Name

Mm

21.05.2024 15:03

Ali kakav je to komšiluk koji nije reagovao na krike i vapaje ubijenih, kakvi smo to ljudi postali

ODGOVORITE
Name

Johg

21.05.2024 16:57

A sta su ti sad komsije krive? Pusti glupu pricu, razvijas pricu u pogresnom pravcu.