Тузла: Мушкарац који је убио жену и дјецу оставио и поруку

Мушкарац из Тузле Мујага Чичкушић убио је супругу и двоје дјеце, старости девет и двије године, а затим прешао у стан зграде прекопута и починио самоубиство. Он се бацио са зграде.

Босна и Херцеговина 21.05.2024 | 11:52
Тузла: Мушкарац који је убио жену и дјецу оставио и поруку

Истражни тимови пронашли су сјекиру којом је највјероватније извршено убиство. Пронађени су и други оштри предмети. Наређено је вјештачење.

Према незваничним информацијама, тужиоци и истражитељи вјерују да би мотив стравичног убиства могла бити љубомора. Но, за сада ова информација није званично потврђена.

Чичкушић се, како је за "Аваз" потврђено, прије неколико дана вратио из Њемачке, гдје је радио као медицински техничар. Он је био радник Клиничког центра Универзитета у Тузли, као и његова супруга, али је ишао да ради у Њемачку.

Он је, како је до сада показала истрага, брутални злочин испланирао у детаље. Аваз сазнаје да је Чичкушић неколико дана прије злочина купио сјекиру на пијаци код Хемета и да је њоме убио чланове породице.

У стану је затечен  стравичан призор, а цијели стан је уништен и испремјештан. Супруга је, што је показала истрага, покушала спасити дјецу, али није успјела.

Оно што је шокирало истражиоце јесте да је Чичкушић након стравичног злочина оставио поруку на вратима стана. Он је написао имена појединих људи. Полиција сада истражује о коме се ради. Наводно, међу именима су имена појединих рођака који су му помогли да се запосли у Њемачкој.

(Аваз) Фото: Аваз

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ОЛИ

21.05.2024 12:28

Којима смо монструмима окружени,нека нам је бог на помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре оли

21.05.2024 14:33

Испоставило се да је највише спавајућих монструма у полицији, само се једног дана активирају.

Name

СНСД

21.05.2024 14:18

Боже сачувај нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О_о

21.05.2024 14:57

Да је државе и памети, па увести објективно психо вјештачење прије брака, не би било оволиког зла. Све некако, али побити своју дјецу... АЛООО! ДЈЕЦА СУ СВЕТИЊА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

21.05.2024 15:03

Али какав је то комшилук који није реаговао на крике и вапаје убијених, какви смо то људи постали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохг

21.05.2024 16:57

А ста су ти сад комсије криве? Пусти глупу прицу, развијас прицу у погресном правцу.