Одмор по хороскопу

Још имате времена да отпутујете на неку летњу дестинацију, а ево шта звезде кажу где би требало да се запутите.

Путовања 16.08.2019 | 14:27
Одмор по хороскопу
Ован 

Особе рођене у овом хороскопском знаку жељне су авантура па, према писању Дејли мејла, треба да путују негде где ће моћи да роне, скачу са банџија, из авиона или да иду на рафтинг. Једноставно, тамо где их чекају изазови. 

Бик 

Особе рођене у овом знаку воле луксузна путовања, а добро ће им доћи излет на невероватно лепу обалу Амалфи у Италији. Препорука за Бикове је укусан ручак, вино, обилазак литица и уживање у природним лепотама. 

Близанци 

Град који никад не спава Њујорк идеалан је за особе рођене у овом хороскопском знаку! Тамо је све на дохват руке, а град има и огроман број могућности те нуди понешто за сваког, па баш никад не може да досади! 

Рак 

Иако особе рођене у овом хороскопском знаку воле "домаће", односно теже их је наговорити на путовање, Велики корални гребен идеално је одредиште за њих јер на једном месту могу да истраже природу, а истовремено да се забаве различитим активностима. 

Лав 

Особе рођене у овом хороскопском знаку воле места где могу да се осећају краљевски, а узбудљиви Бали њихова је идеална дестинација. Тамо ће моћи да доживе најбољи и најлуксузнији велнес доживљај. 

Девица 

Осим што ће на Мачу Пичу уживати у величанственом погледу, особе рођене у овом хороскопском знаку уживаће и током обиласка овог древног града.

Вага 

Особе рођене у овом хороскопском знаку могу да резервишу путовање у Париз, јер је управо романтика оно што им треба! Наравно, посета "граду светла" на може да прође без шетње уз обалу реке Сене. 

Шкорпија 

Палме, славне особе, море, прелепе планине... Лос Анђелес и Калифорнија нуде баш све што би особе рођене у овом хороскопском знаку могле да пожеле! 

Стрелац 

Особе рођене у овом хороскопском знаку нека почну да се пакују за Камбоџу! Стрелчеви су незасите "луталице" и увек жељни нечег новог, а привлачи их мистицизам, филозофија и древне културе. 

Јарац 

Ускршња острва право су место за особе рођене у овом хороскопском знаку. Тамо ће моћи да се одморе, напуне батерије за нове радне победе, али и науче нешто ново. 

Водолија 

Особе рођене у овом хороскопском знаку велики су љубитељи неконвенционалних путовања, а посебно их одушевљава модерна технологија. Јапан је идеално место, посебно вожња њиховим као метак брзим возом. 

Рибе 

За особе рођене у овом хороскопском знаку, Исланд је идеална дестинација. Глечери, гејзири, лагуне... Све то чини Исланд савршеним место за одмор Риба, а њихова знатижеља и уметничка црта тамо ће доћи на своје.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нwтипичан Бик

16.08.2019 16:18

Ја сам Бик с предзнаком Јарца. У Италији би ми било тесно. Ја бих радо у Монголију да имам средстава и да немам обавезе.

ОДГОВОРИТЕ