Војвоткињу Кејт нећете видјети да носи ову боју

Она је једна од најстилизованијих жена на свету.

Мода и љепота 03.09.2019 | 10:45
Војвоткињу Кејт нећете видјети да носи ову боју
Кејт Мидлтон позната је по томе што се одлично сналази у свету моде. Жена принца Вилијама заслужно ниси титулу краљевске иконе стила јер увек изгледа беспрекорно и одлично комбинује све детаље.

Војвоткиња од Кембриџа усликана је у скоро свим бојама, од флуоресцентних до пастелних нијанса. Међутим, Кејт никада нисмо и нећемо видети у једној боји – наранџастој!

Кејт стално експериментише са бојама и креацијама. Како пише Цхеат Схеет она је примећена у овој боји два пута до сада. 2013. године је носила боју брескве, а касније у крваво наранџастом капуту, који је више био црвен.

Према аналитичару боја Габријели Винтерс, Кејт зна која боја јој најбоље стоји, а наранџаста није једна од њој омиљених боја.

Поред тога она носи минималистички накит током дана, јер поред вереничког прстена њу не видимо са дијамантима и тијаром јер су они забрањени све док Сунце не зађе.

"Пре 18 часова можете да видите драго камење, бисере и сафире. Увече ћете видети да носи дијаманте", рекао краљевски експерт Мика Меиер.

Он је додао да се тијаре не носе пре 18 часова, а да је једини изузетак венчање. Носе се на формалним догађајима, а да ли ће се носити тијара зависи од дрескода и личних преференција.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цаге присонерс

08.09.2019 17:29

Они су у нарандзастој па је то разлог да се та боја избегава свугде нс Западу. Да се избегне асоцијција и било каква подршку тим несрећни има.

ОДГОВОРИТЕ