Vojvotkinju Kejt nećete vidjeti da nosi ovu boju

Ona je jedna od najstilizovanijih žena na svetu.

Moda i ljepota 03.09.2019 | 10:45
Vojvotkinju Kejt nećete vidjeti da nosi ovu boju
Kejt Midlton poznata je po tome što se odlično snalazi u svetu mode. Žena princa Vilijama zaslužno nisi titulu kraljevske ikone stila jer uvek izgleda besprekorno i odlično kombinuje sve detalje.

Vojvotkinja od Kembridža uslikana je u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansa. Međutim, Kejt nikada nismo i nećemo videti u jednoj boji – narandžastoj!

Kejt stalno eksperimentiše sa bojama i kreacijama. Kako piše Cheat Sheet ona je primećena u ovoj boji dva puta do sada. 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije u krvavo narandžastom kaputu, koji je više bio crven.

Prema analitičaru boja Gabrijeli Vinters, Kejt zna koja boja joj najbolje stoji, a narandžasta nije jedna od njoj omiljenih boja.

Pored toga ona nosi minimalistički nakit tokom dana, jer pored vereničkog prstena nju ne vidimo sa dijamantima i tijarom jer su oni zabranjeni sve dok Sunce ne zađe.

"Pre 18 časova možete da vidite drago kamenje, bisere i safire. Uveče ćete videti da nosi dijamante", rekao kraljevski ekspert Mika Meier.

On je dodao da se tijare ne nose pre 18 časova, a da je jedini izuzetak venčanje. Nose se na formalnim događajima, a da li će se nositi tijara zavisi od dreskoda i ličnih preferencija.

(B92)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Cage prisoners

08.09.2019 17:29

Oni su u narandzastoj pa je to razlog da se ta boja izbegava svugde ns Zapadu. Da se izbegne asocijcija i bilo kakva podršku tim nesrećni ima.

ODGOVORITE