Top 5 načina da sakrijete izrast dok se ne otvore frizerski saloni

Frizerski saloni zatvoreni su do daljeg i jedini način da ofarbate kosu je da to uradite sami ili uz pomoć nekog od ukućana sa kojim ste u izolaciji.

Moda i ljepota 05.04.2020 | 00:13
Top 5 načina da sakrijete izrast dok se ne otvore frizerski saloni

 Ako ipak ne mislite da ste vi ili vaši ukućani dovoljno vješti za nešto tako, razveseliće vas i drugi načini za prekrivanje izrastka, koji ne podrazumijevaju farbanje ni bilo kakve posebne frizerske vještine.

U pomoć vam priskače pet jednostavnih frizura koje skreću pažnju sa izrastka, a neke ga i potpuno prikrivaju i koje će vam pomoći da se, do sljedećeg odlaska frizeru, lakše pogledate u ogledalo.

Visoka punđa 

 

Iako posljednjih godina više nije popularna kao prije, ova frizura prekriva izrastak bolje od bilo koje druge, a uz to je i idealan izgled za rad od kuće jer sklanja svu kosu s lica i vrata.

 

Iako vjerujemo da mnoge od vas trenutno neguju razbarušeni izgled, ovde se ne radi o takozvanoj “krevet frizuri”.

Za moderni razbarušeni izgled kose je ipak potrebno prvo je očešljati, a onda je možete lagano razbarušiti prstima ili spontano prebaciti jedan dio na drugu stranu. Tako će se izrastak bolje stopiti sa ostatkom kose, a tamniji korijen će joj dati i bujniji izgled.

 

Još jedna odlična frizura za prekrivanje izrastka je polupodignuta kosa vezana u punđicu ili takozvanu palmicu. Dodatni plus je i ako običnu gumicu zamijenite velikom gumicom za kosu koja će potpuno pokriti izrastak.

Neuredna punđa

 

Omiljena frizura Meghan Markle takođe je sjajna za prekrivanje izrastka, a ujedno se i savršeno uklapa u opušteni kućni izgled i nije nimalo zahtjevna za stilizovanje, piše Index.

Pletenice

 

Ovdje imate puno prostora ze kreativnost, a što su pletenice zanimljivije, to će bolje skrenuti pažnju sa izrastka. Ali ako niste vješti u pravljenju frizura, bolje se odlučite za neki od prethodnih prijedloga.

(index/superzena.b92.net)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MIKE

07.02.2023 07:48

Tako sam sretan, nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem kredit, tvrtka za kredite mi je priskočila u pomoć. Zaista mi je trebao zajam, sve dok mi jednog dana moj brat nije rekao za poštenu tvrtku za zajmove koja je pomogla njegovoj ženi oko zajma, toliko je pričao o tvrtki za zajmove i odlučio sam ih kontaktirati, rekao mi je kako funkcionira zajam i Slijedio sam njegove upute, stvarno, dobio sam kredit. Za one koji trebaju zajam, kontaktirajte ga na : barrmikeanderson48yahoo.com WhatsApp: +447467670833 Hvala.

ODGOVORITE